Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Moderátorka zo Survivoru je TEHOTNÁ: Šokujúca reakcia... 8 testov, panika a plač!

Nikola Čechová je tehotná. Zobraziť galériu (2)
Nikola Čechová je tehotná. (Zdroj: Profimedia)

PRAHA - Moderátorka a youtuberka Nikola Čechová (33) sa do povedomia slovenskej verejnosti dostala najmä vďaka prvej sérii markizáckej reality šou Survivor. Tam náročnú situáciu zvládala s absolútnym pokojom... No to sa nedá povedať o momente, keď sa dozvedela, že je tehotná. Prepadla panike, spravila si 8 testov a plakala!

O momente, kedy sa dozvedela, že je tehotná, sa rozrozprávala v novej časti podcastu Nikolásky. „Bolo to veľké prekvapenie. S tým, čo sa okolo mňa deje, koľko kamarátok sa snažilo dlhodobo o deti a napríklad to nešlo a museli na kliniku, som si hovorila, že počať v tejto dobe je skoro nemožné,“ priznala otvorene. 

„Som po tridsiatke. Už v dvadsiatichpiatich rokoch mi na gynekológii hovorili, že je to strašné a kedy budem mať deti, že už je to skoro nemožné, aby som otehotnela. V hlave som mala, že keď sa to doteraz nestalo, tak sa to nemôže stať. Tak som sa splietla,“ pokračovala Nikol. S partnerom Adamom bola v tom čase len zopár mesiacov a dieťa ešte neplánovali. 

Moderátorka zo Survivoru je
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Profimedia)

Preto, keď sa začali objavovať prvé tehotenské príznaky, myslela si, že má zápal močového mechúra. Ten to ale nebol, preto si urobila tehotenský test, ktorý vyšiel pozitívne. Moderátorka tomu však nechcela uveriť, preto si urobila ešte ďalších 7 pre overenie. Keď pochopila, že je vážne tehotná, začala panikáriť.

Rozplakala sa. „Zároveň som si hovorila, že som dieťa vždy chcela, že je to zázrak a nádherná správa. Som typ človeka, ktorý rád všetko plánuje, čo mi dáva kontrolu a pokoj na duši. Zrazu prišlo niečo tak veľkého a ja som nevedela, ako s tým naložiť. Zároveň som sa hanbila, čo to mám za reakciu, keď som bábätko vždy chcela,“ pokračovala Čechová. 

„Adam prišiel domov s palacinkou v ruke, ja rozmazaný mejkap, biela. Stojíme v chodbe a ja mu to hovorím. Začala som plakať. Adam prešiel do fázy, že to zvládneme, že je to radostná správa. Zachoval sa tak, ako je jeho zvykom, čo sú veci, prečo ho tak veľmi milujem. Je zodpovedný, starostlivý, ide z neho veľa mužskej energie, takže sa cítim v bezpečí. Ja som od prírody človek, ktorý ľahko zpanikári a tejto chvíli som panikárila,“ dodala Nikol s tým, že teraz sa už na bábätko veľmi teší a modlí sa za to, aby všetko prebehlo v poriadku. 

Viac o téme: SurvivorNikola Čechová
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu