Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Farma X-TRA pozná svojho MODERÁTORA: TOTO je nová tvár Markízy!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Na televízne obrazovky sa opäť vracia najobľúbenejšia reality šou, akú sme tu kedy mali. Reč je o markizáckej Farme, ktorá sa divákom predvedie v rekordnej pätnástej sezóne. Tá ponesie podtitul "Súboj generácií" no a je jasné, že sa máme na čo tešiť. Okrem hlavnej šou však nebude chýbať ani relácia, ktorá prinesie pohľad do zákulisia. Farma X-tra je už vo výrobe a na fanúšikov čaká nový moderátor!

Farma X-tra nie je pre divákov žiadnou novinkou. Každá epizóda tejto relácie privítala vtipných glosátorov, ktorí komentovali dianie na statku. Tvárou zmienenej šou bol počas niekoľkých sezón moderátor Martin Šmahel. Po fiasku, kedy mal pod palcom šou Survivor, sa však už viac na obraze neobjavil. 

Väčšie množstvo priestoru teda dostal divákmi milovaný Jakub "Zitron" Ťapák, ktorý vedel presne, trefne a najmä vtipne okomentovať všetko, čo sa na Farme stalo. No a jeho poznámky si diváci absolútne zamilovali, a to až tak, že pokiaľ mal dlhšiu pauzu, doslova si ho pýtali späť. Druhým obľúbencom sa stal umelec Tomy Kotty, ktorý si, rovnako ako "Citrón", nedával servítku pred ústa. 

Farma X-TRA pozná svojho
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV Markíza)

Avšak, obaja páni sa začali postupne z obrazu vytrácať. Kým za neúčasťou Zitrona boli skôr rodinné záležitosti (oženil sa a stal sa z neho otec, pozn. red), druhému menovanému neprospela kauza týkajúca sa údajného domáceho násilia. Televízia sa síce veľmi pokúšala o to, aby obľúbených glosátorov nahradili čo najadekvátnejším spôsobom, nové tváre v prevední známych stand-up komikov, sa ale s veľkým úspechom nestretli. 

Farma X-TRA pozná svojho
Zobraziť galériu (4)

A Markíza teraz vsadila na niekoho úplne iného. Ide o mladého moderátora Andreja Šajmoviča, ktorého najmä mladšie ročníky môžu poznať pod prezývkou "Šajmo".  Jeho špecifický druh humoru a podrezaný jazyk divákom určite prinesú svieži vzduch, no a každý, kto ho sleduje, vie, že si môže byť istý, že núdza o zábavu určite nebude. Tak čo, tešíte sa na novú posilu šou Farma X-tra aj vy? 

Farma X-TRA pozná svojho
Zobraziť galériu (4)

 

 

Viac o téme: FarmaJakub ŤapákTomy KottyFarma 15ZitronAndrej ŠajmovičŠajmoFarma X-TRA
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu