Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Kinohit Dungeons & Dragons mieri na obrazovky: Ponúkne ho TÁTO streamovacia platforma!

Dungeon & Dragons mieri na SkyShowtime. Zobraziť galériu (5)
Dungeon & Dragons mieri na SkyShowtime. (Zdroj: Sky Showtime)

BRATISLAVA - Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves prichádza od 29. septembra exkluzívne na SkyShowtime. V hlavných úlohách sa predstaví Chris Pine, Michelle Rodriguez, Regé-Jean Page, Justice Smith, Sophia Lillis a Hugh Grant.

Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves je epický akčný dobrodružný film podľa legendárnej stolovej hry od Hasbro. K dispozícii bude od 29. septembra exkluzívne na SkyShowtime. Očarujúci zlodej a skupina nevšedných dobrodruhov podniknú veľkolepú lúpež, aby získali stratenú relikviu. Veci sa však nebezpečne zvrtnú v momente, keď sa v tomto vtipnom a akciou nabitom dobrodružstve zapletú do konfliktu s nesprávnymi ľuďmi.

Kinohit Dungeons & Dragons
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Sky Showtime)

Film Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves založený na stolovej hre Dungeons & Dragons od Hasbro režíroval Jonathan Goldstein a John Francis Daley podľa námetu Chrisa McKaya a Michaela Gilia a scenára Jonathana Goldsteina, Johna Francisa Daleyho a Michaela Gilia. Film má v súčasnosti skóre „certifikovane čerstvý“ na serveri Rotten Tomatoes a získal 91 % od kritikov a 93 % u publika.

Kinohit Dungeons & Dragons
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Sky Showtime)

Viac o téme: SkyShowtimeDungeon & Dragons
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu