Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Kariéru markizáckej hviezdy poznačili problémy s alkoholom: Teraz hlási návrat s novou śou!

Michal Ďuriš Zobraziť galériu (3)
Michal Ďuriš (Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Prešiel si poriadne náročným obdobím! Obľúbená vedomostná relácia Pokušenie sa svojho času na obrazovkách Markízy tešila veľkej diváckej priazni. Jej moderátorom bol sympatický Michal Ďuriš, ktorý veľmi dobre vie, aké je to padnúť na dno. Z neho sa našťastie odrazil a už sme mali možnosť vidieť ho v iných rôznych projektoch. Najnovšie sa bude prihovárať divákom Verejnoprávnej televízie.

V pondelok, 4. septembra štartuje na obrazovkách Dvojky nová relácia s názvom Lov slov, ktorú si budete môcť pozrieť o 20:10. Jej moderátorom je práve Michal Ďuriš a milovníci krížoviek a osemsmeroviek si nepochybne prídu na svoje. 

Súťaž bude pozostávať z troch kôl. V tom prvom hráči hľadajú slová skrté vo vetách. V druhom kole lúštia osemsmerovku, v treťom prešmyčky a vo štvrtom krížovky s tajničkou. Do finále potom postupujú dvaja hráči, ale zvíťaziť môže len jeden z nich. 

Michal Ďuriš
Zobraziť galériu (3)
Michal Ďuriš

Milovníkom televíznych súťaží je meno moderátora Michala Ďuriša veľmi dobre známe. Uvádzal napríklad obľúbenú markizácku súťaž Pokušenie. Keď táto relácia na obraze skončila, moderátor podľa vlastných slov hľadal útechu najhorším možným spôsobom. Na dne pohárika.  

Ďurišovi sa v tom čase rozpadlo aj manželstvo. A v rozhovoroch otvorene hovoril, že boj s alkoholom bol veľmi náročný. „Priemerne inteligentný človek, ktorý podľahne alkoholu, nestráca kontakt s realitou. No tá realita je taká, že v alkohole je lepšie. Najprv si to síce nechce pripustiť, no potom ho už alkohol nepustí. Viete ako to funguje? Alkohol je v podstate legálna droga a v malých množstvách môže fungovať ako stimulant. Pocit, ktorý vyvolá, je vlastne iný spôsob orgazmu. Mozog je šťastný, vytvorí si teda káblik, ktorý ale treba zásobovať. Potom sa tam vytvoria dva kábliky, tri a ani sa nenazdáte a máte v hlave hrubý kábel, ktorý spotrebuje energiu celého vášho mozgu. Nejete a telo v podstate nerobí nič iné, iba sa snaží zohnať alkohol a uspokojiť túžbu tohto hrubého zväzku káblov,” uviedol v rozhovore pre Korzár sympatický moderátor, ktorému sa nad svojimi démonmi podarilo vyhrať. 

Michal Ďuriš
Zobraziť galériu (3)
Michal Ďuriš  (Zdroj: TV Markíza)

Viac o téme: Michal Ďuriš
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu