Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Krásna markizáčka zahviezdila v českom seriáli: Herectvo ju uchvátilo... Je pripravená na ďalšie ponuky!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Už pred pár dňami sme na Telkáči písali o tom, že krásna Johanka Fabišíková, ktorá sa preslávila vďaka šou Survivor, dostala ponuku zahrať si v seriáli. A nie tak hocijakom. Sexi blondínka prijala ponuku objaviť sa v Ulice, ktorý má za sebou už 19 sérií. A teraz nám o tejto skúsenosti povedala viac!

Ponuka na menšiu rolu vraj prišla krátko po návrate z ostrova. „Moja odpoveď bola jednoznačná - áno! Seriál Ulice poznám, keďže sme v Česku strávili takmer 4 roky," povedala nám Johanka, ktorá sa teší, že mala možnosť stáť po boku veľkých hviezd. „Bola to pre mňa veľká česť stát na pľaci, i keď len na chvíľočku, s hviezdami Ulice ako je pani Ilona Svobodová a Aneta Krejčíková a to nehovorím o tom, že sa seriál vysiela na Nove už 18 rokov," prezradila nám.

Krásna markizáčka zahviezdila v
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV Markíza)

S nadšením vnímala aj celý proces prípravy. „Ateliéry Ulice v sebe skrývajú veľké čaro a človeku by ani nenapadlo, ako to tam všetko funguje. Takže z celého natáčania som mala veľký zážitok. V maskérni sme sa nasmiali, dievčatá mi fandili v Survivor takže sme predebatovali celý čas pred natáčaním," opísala nám Johanka. 

Aj napriek tomu, že išlo o menšiu rolu zákazníčky, herectvo ju uchvátiulo a ak by prišla ďalšia ponuka, určite by sa nebránila. „Bol to môj debut v hereckom svete, ak teda nerátame účasť v Elá Hop, keď som mala 8 rokov. Samozrejme, ak by prišla ďalšia ponuka v iných projektoch na Slovensku alebo v Čechách, rada sa zúčastním," dodala pôvabná tanečnica. 

Krásna markizáčka zahviezdila v
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV Markíza)
Krásna markizáčka zahviezdila v
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram J.F.)

Viac o téme: Johanka Fabišíková
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu