Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Slovenská herečka ukázala KRÁSNU DCÉRU: Má 16 rokov a je to celá mama!

Lívia Bielovič Zobraziť galériu (2)
Lívia Bielovič (Zdroj: Instagram/ livbielovic_official)

BRATISLAVA - Aká matka, taká Rebeka! Slovenská herečka Lívia Bielovič trávila uplynulé týždne v Turecku, kde pre Televíziu Joj nakrúcala pripravovaný seriál s názvom Lásky v Istanbule. Teraz sa svetu pochválila so svojou najväčšou láskou, ktorou pre ňu nepochybne je jej vydarená dcéra.

Herečka Lívia Bielovič patrí medzi hviezdy, ktore Slovákom netreba veľmi predstavovať. Ich srdcia si získala účinkovaním v obľúbenom markizáckom počine Druhá šanca, učinkovala tiež v úspešnej šou Tvoja tvár znie povedome a už čoskoro sa predvedie na obrazovkách konkurenčnej Jojky, kde v počine Lásky v Istanbule stvárni jednu z ústredných postáv.  

Liv je však nielen talentovaná, ale hlavne krásna žena. Sexepílu má na rozdávanie a okrem peknej tváre sa môže pochváliť aj tip-top postavičkou. Pri pohľade na herečku znie priam neuveriteľne, že má 38 rokov a dospievajúcu dcéru. 

V týchto dňoch sa na sociálnej sieti Instagram pochválila videom s fotkami svojej dcéry, ktorá oslávila 16. narodeniny. „Nič nedokáže opísať to, ako veľmi ťa milujem. Zmenila si mi život a tvojím príchodom na svet mi ho neuveriteľne obohatila. Nič lepšie sa mi v živote nemohlo prihodiť ako ty. Krásna, múdra, talentovaná, dôvtipná, spravodlivá a ešte by som mohla pokračovať v toľkých adjektívach. Ale ty vieš,že ti to všetko hovorím, keď ťa objímam,” napísala Bielovič a pridala aj gratuláciu. 

Pod príspevkom sa začali hromadiť komentáre od herečkiných priateľov a fanúšikov. Mnohí sa zhodujú v tom, že 16-ročná dievčina svojej slávnej mame akoby z oka vypadla. Čo vy na to, súhlasíte?! 

Viac o téme: Lívia BielovičLásky v Istanbule
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu