Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Markizácka herečka ohúrila na červenom koberci: Wau, je ako z Hollywoodu!

Liv Bielovič v seriáli Druhá šanca Zobraziť galériu (3)
Liv Bielovič v seriáli Druhá šanca (Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Bola očarujúca! V sobotu večer sa v priestoroch Slovenského rozhlasu v Bratislave konalo odovzdávanie "slovenských Oscarov" - cien Slnko v sieti. Podujatia sa zúčastnili mnohé známe tváre. Pozornosť pútala napríklad herečka Liv Bielovič, známa napríklad z markizáckeho seriálu Druhá šanca, ktorá vyzerala úchvatne!

Rodáčka z Prešova je nielen talentovaná, ale aj krásna žena. Aktuálne sa síce na televíznych obrazovkách príliš neobjavuje, ale Slováci ju isto majú v pamäti ako riaditeľku nemocnice z úspešného seriálu Druhá šanca, či vďaka účinkovaniu v projekte Tvoja tvár znie povedome. 


Pozrite si tiež:

REBELSKÝ detail Noëla Czuczora, Siposovej PIKANTNÉ odhalenie a Popovič s NALÍČENÝMI očami!


V sobotu večer sa s viacerými kolegami stretla na odovzdávaní cien Slnko v sieti. A treba uznať, že mala styling hodný hollywoodskych hviezd. V červených flitrovaných šatách zaujímavého strihu a s dokonale upravenou vizážou totiž vyzerala úžasne. 

Markizácka herečka ohúrila na
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Vlado Anjel)

Markizácka herečka ohúrila na
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Vlado Anjel)

Hoci Liv Bielovič len málokedy schádza úsmev z tváre, netají sa tým, že jej spomienky na detstvo majú trpkú príchuť. Jej otec mal totiž veľký problém s alkoholom, a tak už ako 14-ročná odišla na konzervatórium do Bratislave. V hereckej kariére ju podporovala aj legendárna Popoluška - Libuška Šafránková, ktorá bola dobrou kamarátkou jej mamy.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu