Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

HORÚCE ZÁBERY novej jojkárskej hviezdy: Sexepílom odrovná každého!

(Zdroj: TV JOJ)

ISTANBUL - Rozhodne sa máme na čo tešiť! Ako sme vás na Telkáči už informovali, televízia Joj chystá pre divákov zaujímavú seriálovú novinku, ktorú nakrúca až v ďalekom Turecku. Jednou z hlavných hviezd počinu je herečka Lívia Bielovič, ktorá svojím šarmom zaujme nielen mužov, ale aj ženy. Tu máte dôkaz!

Vybrané slovenské a niektoré české herecké hviezdy sa momentálne nachádzajú v Turecku, kde pre TV Joj nakrúcajú novinku s pracovným názvom Lásky v Istanbule. Dej seriálu sa odohráva v prostredí konzulátu, kde sa po rokoch stretávajú ústredné postavy. Tie stvárňujú Marián Mitáš a Liv Bielovič. 

Tá na svojom profile na sociálnej sieti Instagram zverejňuje aj zaujímavé zábery z nakrúcania. Pred pár dňami sa spoločne s kolegyňou Janou Labajovou, ktorá v počine tiež účinkuje, podujali na menší fotoshooting. A výsledok stojí ozaj za to! 

Liv predviedla pred objektívom svoje sexi krivky a obrovskú dávku zmyselnosti. Ako v komentári priznala, dokonalú figúru nemá len tak zadarmo. „Som šťastná, že ma stále baví venovať sa formovaniu svojej postavy napriek pokročilému veku. Stojí to za to,” napísala k horúcim záberom sympatická herečka, ktorá od priateľov a fanúšikov dostala samé komplimenty. Nuž, nečudo...

 

 

Viac o téme: Lívia BielovičLiv Bielovič
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu