Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Sexi policajtka z jojkárskych obrazoviek: Má 65 rokov a je neskutočne sexi!

Angela Bassett Zobraziť galériu (5)
Angela Bassett (Zdroj: Fox Network)

LOS ANGELES - Akoby zastavila čas! Počas leta si diváci televízie Joj mohli vychutnať ďalšiu sériu obľúbeného seriálu 9-1-1. Jednu z výrazných postáv - prísnu policajtku Athenu Grant v ňom stvárňuje herečka menom Angela Bassett, ktorá v uplynulých dňoch oslávila 65. narodeniny. Povedzte úprimne, tipovali by ste jej toľko?

Seriál 9-1-1 si medzi Slovákmi našiel množstvo priaznivcov. Televízia Joj ho totiž počas letných prázdnin zvykne zaradiť do svojej vysielacej štruktúry a inak tomu nebolo ani teraz. Neodmysliteľnou súčasťou počinu je policajtka Athena, ktorú dokonale stvárňuje herečka menom Angela Bassett.

Angela Bassett
Zobraziť galériu (5)
Angela Bassett

Poznávacím znamením policajtky sú krátke vlasy. V reálnom živote však herečka preferuje úplne iný účes a pýši sa krásnou hrivou. Treba uznať, že vždy, keď sa Angela objaví na červenom koberci, je očarujúco krásna a vyzerá skvele. 

Angela Bassett
Zobraziť galériu (5)
Angela Bassett  (Zdroj: SITA)

Čo sa týka súkromia, už roky je verná jednému jedinému mužovi. A to hercovi menom Courtney B. Vance, za ktorého sa vydala v roku 1997. Dvojica má spolu dvojičky, ktoré im vynosila a porodila náhradná matka. 

FOTO: Angela Bassett so svojou krásnou rodinou. 

 

Viac o téme: Angela Bassett9-1-1
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu