Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Česká hviezda mala bojovať v Survivore: ZMENA... Čaká ho iná VÝZVA!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: TV NOVA)

PRAHA - Keď ešte súťažiaci najdrsnejšej reality šou Survivor neboli známi, špekulovalo sa o viacerých menách, ktoré na opustenom ostrove zahviezdia. Jedným z nich bol aj český herec Jiří Langmajer (57). Dôvodom týchto domnienok boli jeho drsné tréningy, ktoré aktuálne podstupuje. Pravdou však je, že ho čaká úplne iná výzva!

Najdrsnejšia reality šou Survivor štartuje na streamovacej platforme Voyo už 27. februára a Markíza už prezradila mená všetkých súťažiacich, ktorí budú bojovať na opustenom ostrove o svoje prežitie. Pár dní pred odhalením kompletného osadenstva, verejnosťou kolovali špekulácie o prvých menách - z tých sa potvrdila Ornella Koktová a herečka Ivana Jirešová. 

Špekulácie tiež hovorili o tom, že do Survivoru mieri aj český herec Jiří Langmajer. Aktuálne totiž podstupuje tvrdé tréningy, vďaka ktorým je aj v 57 rokoch vo výbornej fyzickej kondícii. No ako filmová hviezda prezradila, jeho športová príprava nesúvisí s televíznym projektom. V úmysle má úplne inú, no rovnako náročnú výzvu. 

„Pripravujem sa do Himalájí,“ vysvetlil herec s tým, že plánuje pokoriť šesťtisícovu horu. V minulosti už bol na päťtisícovke a aktuálne sa chystá svoj osobný rekord zlomiť. „Mám tvrdý tréning. Práve dnes som hodinu cvičil na bosu a potom som musel ísť hneď do ľadovej vody. Hovoril som trénerovi, že som rozohriaty, ale je na mňa tvrdý, tak som šiel,“ povedal pre iGlanc.cz s tým, že ak výstup nedá, tak sa nič nestane. Ale veľmi sa teší. 

Jiří Langmajer
Zobraziť galériu (2)
Jiří Langmajer  (Zdroj: bontonfilm.sk)

Viac o téme: SurvivorJiří Langmajer
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu