Streda22. máj 2024, meniny má Júlia, Juliána, Rita, zajtra Želmíra

DRÁMA na markizáckom Survivore: Ostrov zasiahol HURIKÁN... Okamžitá EVAKUÁCIA!

Zobraziť galériu (9)
(Zdroj: Voyo)

DOMINIKÁNSKA REPUBLIKA - Už od úplného začiatku sa nová séria markizáckej šou Survivor pasovala so zlým počasím. Hneď prvú noc súťažiaci strávili v prudkom lejaku. Zlé podmienky sa však v týchto dňoch vyeskalovali tak veľmi, že štáb musel stroskotancov z ostrova okamžite evakuovať!

Ostrov totiž zastihla obrovská búrka, ktorá so sebou priniesla silný vietor a štvormetrové vlny, ktoré pohltili pláže pri táboroch oboch kmeňov. Štáb preto nemohol nechať nič na náhodu a súťažiacich okamžite evakuoval. „Bolo nám oznámené, že budeme vysťahovaní z ostrova. Že je nejaký hurikán okolo. Pocítili sme to už v noci, kedy fúkal silný vietor. Zabalili sme si veci a zmizli z ostrova,“ opísal súťažiaci Filip. 

DRÁMA na markizáckom Survivore:
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: Voyo)

Z ostrova súťažiacich odvážali na lodiach, no more bolo veľmi rozbúrené. „Na tej lodi sme lietali do vzduchu. Museli sme sa naozaj pevne držať. Na začiatku loď vyletela niekoľko metrov do výšky a zase spadla,“ opísali ďalší súťažiaci. Komik Martin Mikyska alias Mikýř sa dokonca pri evakuácii zranil. „Bolo to veľmi divoké. Pri nastupovaní do lode som si rozsekol nohu,“ prezradil na kameru. 

DRÁMA na markizáckom Survivore:
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: Voyo)

DRÁMA na markizáckom Survivore:
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: Voyo)

Viac o téme: Survivor
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu