Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

ODHALENIE o milencoch zo seriálu Čas nádejí: Nakrúcanie pre nich bolo výnimočné... TOTO je dôvod!

Judit Pecháček Zobraziť galériu (9)
Judit Pecháček (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Verejnoprávna televízia nadchla divákov seriálom Čas nádejí. Zahrala si v ňom aj krásna herečka Judit Pecháček. Tá sa stala tvárou 31. ročníka MFF FEBIOFEST, ktorý štartuje práve dnes.

Už dnes v bratislavskom Kine Lumière štartuje 31. ročník Medzinárodného filmového festivalu FEBIOFEST Bratislava. Organizátori v čase od 13. do 19. marca 2024 ponúknu vyše 70 snímok. Podujatia sa zúčastnia aj oceňovaní svetoví filmári.

Tvárou festivalu sa stala talentovaná herečka Judit Pecháček. „Keď ma oslovili, tak som sa veľmi potešila, pretože tento festival mám úprimne veľmi rada,“ povedala nám v rozhovore krásna brunetka. 

S ňou sme sa rozprávali aj o jej pôsobení v úspešnom seriáli Čas nádejí. Ako nám Judit prezradila, s Danielom Žulčákom, s ktorými stvárnili pred kamerami milencov, sú vlastne bývalí spolužiaci. „Prvýkrát sme sa ocitli vlastne pred kamerou spolu. My sme predtým hrali iba na javisku a v škole. Bolo to pre mňa naozaj krásne vidieť, ako on herecky vyrástol a ako sebavedomo a výborne pôsobí pred tou kamerou. Myslím si, že to bola veľmi správna voľba od režiséra,” prezradila. 

Čo má Judit spoločné so seriálovou postavou a ako hodnotí nakrúcanie, sa dozviete v rozhovore. 

VIDEO: Rozhovor s herečkou Judit Pecháček.

Rozhovor s herečkou Judit Pecháček, ktorá sa stala tvárou Febiofestu (Zdroj: Vlado Anjel)

Viac o téme: Judit Pecháček
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu