Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Ďalšia nevesta z Ruže to totálne pokašľala: TRAPAS na koberci Let’s Dance!

Zobraziť galériu (6)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Och, a je to tu zase! Počas každej nedele sa na fialovom koberci Let's Dance medzi hosťami objavia aj niektoré účastníčky šou Ruža pre nevestu. V šiestom kole to boli Nikoleta a Pocahontas, pričom druhá menovaná sa počas svojho preslovu postarala o totálny trapas. A teraz je to tu opäť! Ibaže tentokrát to má na svedomí mladá Lara...

Počas každého týždňa Markíza na sociálnej sieti Instagram zverejňuje krátke videá z fialového koberca, kde sa známe osobnosti zhromažďujú ešte pred začiatkom prenosu. 7. apríla dostala pozvánku aj Pocahontas. Tá vzala do rúk mikrofón a spoločne so svojou kolegyňou sa potom prihovorili divákom. "Poki" si však hneď v úvode vystrúhala trapas. „Ahojte ja som Nikola. A dnes sme došli podporiť našich fanúšikov. A to sú pre mňa Tina," vyšlo jej z úst a evidentne si vôbec neuvedomila, čo za skomoleninu povedala a že slovo "fanúšikovia" si podľa všetkého pomýlila so slovom "favoriti". Komentujúci ju za jej extrémne sebavedomé, no zato totálne odveci vyjadrenie okamžite vysmiali. 

Ďalšia nevesta z Ruže
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: TV Markíza)

No a počas tejto nedele si obdobný trapas "strúhla" aj Lara. 20-ročná brunetka síce vedela, čo znamená slovo fanúšik, no zato tak úplne netušila, komu vlastne fandí. Svoju obľúbenú súťažiacu totiž premenovala. Keď sa mala vyjadriť, komu drží palce, so širokým úsmevom vyhlásila: „Peti DUNAJOVEJ" pričom zjavne myslela herečku Petru Dubayovú. Nuž ale, možno ju poplietlo to, že kučeravá účastníčka z Let's Dance hrá v seriáli Dunaj, k vašim službám. 

Larin brpt pobavil aj televíznych divákov, no a keď sa chcela obhájiť, opäť to trochu poplietla. No veď, vypočujte si Laru vo videu nižšie a pozrite si aj komentáre, kde potom sama zareagovala. 

Viac o téme: JenniferLaraLet's DanceRuža pre nevestu
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu