Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Anet z Ruže ZHODILA OBLEČENIE: Ukázala sa hore BEZ... Wau, tá je ale SEXI!

Anet Zobraziť galériu (7)
Anet (Zdroj: Tv Markíza)

BRATISLAVA - Uplynulý piatok si diváci televízie Markíza vychutnali v poradí už piatu epizódu šou Ruža pre nevestu. A veru, opäť nebola núdza o poriadnu drámu. Dievčatá absolvovali balónovú bitku a nejedna z nich zo súboja vyviazla z menšími zraneniami. Ľahké to nemala ani pôvabná Anet, ktorá na obrazovkách pôsobí veľmi jemne. Avšak... V súkromí vie byť poriadna dračica!

Anet pôsobí veľmi milo, pokorne a je zjavné, že absolútne nepatrí medzi konfliktné typy. Možno aj preto sa dostala do skupinky, ktorú prezývajú "kostolný gang". Tmavovláska sa drží v úzadí a nie je žiadnou horenoskou. A to i napriek tomu že svojím šarmom neupútala iba Radka Urbanyaka. Ako sme nedávno písali, jej zábery na sociálnej sieti Instagram "lajkuje" aj predchádzajúci televízny ženích - Tomáš Tarr. 

Anet z Ruže ZHODILA
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: TV Markíza)

No a teraz si na svoje konto pripíše ešte viac nápadníkov! Anet totiž nafotila mimoriadne sexi fotografie, z ktorých nebudete vedieť odrthnúť zrak. Krásna tmavovláska sa zverila do rúk profesionálnej fotografky Karolíny Bašovej, pred jej objektív sa už v minulosti postavilo skutočne mnoho známych tvárí a niet sa čo čudovať.

To, čo "spáchala" s Anet je priam neskutočné. Televízna nevesta totiž odhodila oblečenie a fotografke pózovala len v čiernych nohavičkách. Nahý dekolt bez spodnej bielizne si zakrývala iba kúskom "zhužvanej" košele. Tú potom dievčatá zamokrili a sexi brunetka si ju obliekla. Vďaka spolupráci týchto dvoch žien vznikli jemne pikantné, no absolútne nie vulgárne zábery a... Wau, pozrite sa. Takto sa to robí! 

Anet z Ruže ZHODILA
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Instagram Anet Slotová/kerollajn_b.photography)

Anet z Ruže ZHODILA
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Instagram Anet Slotová/kerollajn_b.photography)

Viac o téme: Ruža pre nevestu Anet Slotová
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu