Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

ZEMETRASENIE v tanečnej šou: Po porotcovi KONČÍ aj choreograf... Moderátorka sa už tiež obzerá po inom!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Česká televize)

PRAHA - Na Topkách sme minulý týždeň informovali o veľkom zemetrasení v českom StarDance. Po rokoch v porotcovskom kresle dostal stopku ostrieľaný Zdeněk Chlopčík (67)... A najnovšie sa na verejnosť dostala informácia, že končí aj choreograf Marek Zelinka. Moderátorka projektu sa vraj už tiež obzerá po inom!

Česká televízia chce v rámci StarDance veľké zmeny. Tie prvé sa dotkli poroty, konkrétne dlhoročného kata Zdeňka Chlopčíka. Ten v projekte pôsobil od roku 2006, no po 18 rokoch prišiel podľa Expres.cz koniec. „Zavolali mu z produkcie a cez telefón mu oznámili, že chcú zmenu. Vzal to bez problémov, nijak to nerieši,“ potvrdil zdroj. 

Choreograf Marek Zelinka
Zobraziť galériu (3)
Choreograf Marek Zelinka  (Zdroj: Česká televize / David Raub)

No to zďaleka nie je všetko. České médiá informujú, že v projekte končí aj choreograf Marek Zelinka. To však nebolo rozhodnutím tvorcov, ale jeho samého. „Rozhodnutie nepokračovať v ďalšom ročníku nebolo jednoduché a zvažoval som ho dlhý čas. Ľudia, s ktorými som spolupracoval aj programu samotného a jeho divákov si totiž vážim. Pozícia hlavného choreografa vyžaduje veľké časové nasadenie a nie je jednoduché si rozplánovať rozloženie síl na väčšinu roku. V každom prípade budem tým, koho môže StarDance stále počítať medzi svojich priaznivcov,“ uviedol Zelinka. 

No a na ďalšie zmeny sa zjavne pripravuje aj moderátorka projektu. Hoci Česká televízia oficiálne potvrdila, že v ďalšom ročníku ráta s oboma moderátormi - aj s Marekom Ebenom aj Terezou Kostkovou, ona si zjavne robí pre každý prípad plán B. Ako informuje ahaonline.cz, pomaly ale iste sa z verejnoprávnej televízie presúva na komerčnú Novu. Tam už hrá v seriáli Jedna rodina a najnovšie tam už moderuje aj projekt Kyber tabu. 

Moderátori StarDance Tereza Kostková a Marek Eben.
Zobraziť galériu (3)
Moderátori StarDance Tereza Kostková a Marek Eben.  (Zdroj: Česká televize / Lenka Hatašová)

Viac o téme: Tereza KostkováZdeněk ChlopčíkStarDanceMarek Zelinka
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu