Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Seriál ČAS NÁDEJÍ nadchol Slovákov: Odhalenie seriálového Vojta vás odrovná!

Robert Sipos ako Vojtech Violovský Zobraziť galériu (5)
Robert Sipos ako Vojtech Violovský (Zdroj: RTVS)

BRATISLAVA - RTVS včera večer odvysielala poslednú epizódu seriálu s názvom Čas nádejí, ktorý si Slováci veľmi obľúbili. Dokazujú to aj samé pozitívne reakcie, ktoré zaplavili sociálne siete. Jednu z výrazných postáv stvárnil v počine herec Róbert Sipos, ktorý sa k úlohe dostal úplne nečakane.

„Výborný seriál, excelentné výkony! Veľmi silný príbeh, vždy som sa tešila na nedeľu,” znejú vybrané z komentárov na sociálnych sieťach pod príspevkami týkajucími sa seriálu Čas nádejí. Diváci sa vo veľkom dožadujú pokračovania a netaja sa tým, že sa ich osudy hlavných protagonistov veľmi dotkli. 

Jednu z ústredných postáv Vojtecha Violovského stvárnil herec Róbert Sipos. Ten si v minulosti zahral napríklad v seriáli Priznanie a objavoval sa aj v jojkárskej Nemocnici. V Čase nádejí sa zamiloval do krásneho židovského dievčaťa - Ireny, ktorú stvárnila Katarína Krajčovičová. „Je to ako príbeh Rómea a Júlie. Nikto nám nepraje, aby sme spolu boli a my sme do seba veľmi zaľúbení. Je to osudová láska,“ opísal herec svoju postavu, keď bol hosťom v rozhlasovej relácii Dobré ráno, Slovensko!

Irena a Vojtech v seriáli Čas nádejí stvárnili Osudovú lásku.
Zobraziť galériu (5)
Irena a Vojtech v seriáli Čas nádejí stvárnili Osudovú lásku.  (Zdroj: RTVS)

Ako tam tiež počas rozhovoru uviedol, k úlohe Vojta sa dostal veľmi nečakane. „Išiel som na kasting odprevadiť svoju priateľku, ktorá sa uchádzala o postavu Ireny. Ako som ju tam tak čakal, tak ma zrazu stiahli na kasting,“ prezradil Róbert, ktorý tvorí pár s herečkou Veronikou Mészárosovou. Keď uspel, ani na sekundu nezaváhal. „Zobral som to všetkými desiatimi, lebo ten scenár ma hneď zaujal,“ dodal, pričom Veronika také šťastie nemala.  

FOTO: Róbert Sipos tvorí v súkromí pár s herečkou Veronikou Mészárosovou.

Irenu napokon stvárnila Katarína Krajčovičová a dvojica musela absolvovať aj milostné scény. Tie stvárnili maximálne profesionálne a dôveryhodne. Vzájomnú spoluprácu si aj oni sami pochvaľovali.

 

Viac o téme: Čas nádejíRóbert Sipos
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu