Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Táto Slovenka sa toho nebojí: Nedávno ako princezná, dnes... Vášnivý sex pred kamerami!

Katarína Krajčovičová v seriáli Čas nádejí Zobraziť galériu (4)
Katarína Krajčovičová v seriáli Čas nádejí (Zdroj: RTVS)

BRATISLAVA - Ostych musel ísť stranou! Krásna Katarína Krajčovičová nie je slovenským divákom zatiaľ veľmi známa, avšak už sa to postupne mení. Po tom, čo stvárnila ústrednú postavu v rozprávke Tri zlaté dukáty, sa na obrazovkách objavuje opäť. A to v seriáli Čas nádejí, kde sa predviedla aj v poriadne odvážnych scénach.

Katarína Krajčovičová síce ešte nepatrí medzi najznámejšie slovenské herečky, ale rozhodne si zaslúži pozornosť. Krásku môžete momentálne vidieť v úspešnom seriáli RTVS - Čas nádejí, kde stvárňuje židovské dievča - Irenu.

Katarína Krajčovičová
Zobraziť galériu (4)
Katarína Krajčovičová  (Zdroj: RTVS)

„Je silná, tvrdohlavá, ide si za svojím, je odvážna. Jej hlavým cieľom je prežiť a ísť za svojou láskou. Ja ju obdivujem,” povedala na margo svojej postavy herečka, keď bola nedávno hosťom v Dobre ráno, Slovensko! 

„Bolo to náročné, ale aj nádherné. Veľmi sa z toho teším,” zhodnotila Katarína nakrúcanie. Popri rozprávke Tri zlaté dukáty išlo totiž o jej prvú výraznejšiu úlohu. A popasovať sa musela aj s nahotou a odvážnymi milostnými scénami, ktoré však hravo zvládla.  

Herečka Katarína Krajčovičová sa počas nakrúcania seriálu Čas nádejí musela popasovať aj s milostnými scénami (Zdroj: RTVS)

Katarína Krajčovičová v rozprávke Tri zlaté dukáty.
Zobraziť galériu (4)
Katarína Krajčovičová v rozprávke Tri zlaté dukáty.  (Zdroj: rtvs)

Viac o téme: Čas nádejíKatarína Krajčovičová
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu