Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Ponuka SkyShowtime od 15. decembra: Transformers: Monštrá sa prebúdzajú

(Zdroj: SkyShowtime)

Adrenalínom nabitú ponuku celosvetového dobrodružstva odohrávajúcu sa v 90. rokoch režíroval Steven Caple Jr. V hlavných úlohách sa predstaví Anthony Ramos a Dominique Fishback

Siedmy diel úspešnej franšízy je epický akčný dobrodružný film založený na figúrkach Transformers™ spoločnosti Hasbro. Najnovšia kapitola sa vracia nabitá akciou a vizuálnymi efektmi. Spolu s Autobotmi sa diváci vydávajú na dobrodružnú cestu po svete v 90. rokoch. A predstaví sa aj úplne nová frakcia Transformerov – Maximali, ktorí sa k nim pridajú ako spojenci v  bitke o planétu Zem. Vo filme účinkuje Anthony Ramos, Dominique Fishback, Luna Lauren Velez, Dean Scott Vazquez a Tobe Nwigwe a zaznejú v ňom hviezdne hlasy Petra Cullena, Rona Perlmana, Petra Dinklagea, Michelle Yeoh, Lizy Koshy, Johna DiMaggia, Davida Sobolova, Michaela Jaé Rodrigueza, Peta Davidsona, Colmana Dominga, Crista Fernándeza a Tongayi Chirisa.

Snímku režíroval Steven Caple Jr., námet napísal Joby Harold a na scenári sa podieľal Joby Harold, Darnell Metayer, Josh Peters, Erich Hoeber a Jon Hoeber. Transformers: Monštrá sa prebúdzajú produkovali Lorenzo di Bonaventura, p.g.a., Tom DeSanto a Don Murphy, Michael Bay, Mark Vahradian, p.g.a. a Duncan Henderson. Výkonnými producentmi sú Steven Spielberg, Brian Goldner, David Ellison, Dana Goldberg, Don Granger, Brian Oliver, Bradley J. Fischer a Valerii An. Pred uvedením úspešného akčného dobrodružného filmu na SkyShowtime si môžu fanúšikovia pozrieť všetkých šesť filmov z franšízy, vrátane Transformers, Transformers: Pomsta porazených, Transformers: Temná strana Mesiaca, Transformers: Zánik, Transformers: Posledný rytier a Bumblebee, pričom všetky sú teraz k dispozícii na sledovanie.

Viac o téme: SkyShowtimeTransformery
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu