Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

BOMBASTICKÁ SPRÁVA pre fanúšikov Monka: Návrat po rokoch! Takto teraz herci vyzerajú

Zobraziť galériu (5)
(Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Svojský detektív Adrian Monk, ktorého stvárnil herec Tony Shalhoub (70), si získal srdcia fanúšikov po celom svete. A milujú ho aj mnohí Slováci. V týchto dňoch bude mať premiéru film, v ktorom vyrieši svoj posledný prípad. A chýbať v ňom nebudú ani ďalšie obľúbené postavy z tohto počinu.

Už od 8. decembra si užívatelia streamovacej platformy Peacock budú môcť vychutnať filmovú novinku Mr. Monk‘s Last Case: A Monk Movie. Ako už vypovedá názov, ide o počin vytvorený na základe kultového seriálu Monk, ktorý sa prestal nakrúcať pred 14 rokmi. 

 Včera sa konala slávnostná premiéra počinu, na ktorej nesmel chýbať predstaviteľ ústrednej postavy - herec Tony Shalhoub. Toho prišla podporiť aj jeho manželka a seriálový Monk ochotne pózoval aj s prítomnými kolegami. 

Tony Shalhoub s manželkou.
Zobraziť galériu (5)
Tony Shalhoub s manželkou.  (Zdroj: SITA)

Tony Shalhoub a jeho kolegovia.
Zobraziť galériu (5)
Tony Shalhoub a jeho kolegovia.  (Zdroj: SITA)

Kultový seriál Monk sa dočkal aj filmového spracovania.
Zobraziť galériu (5)
Kultový seriál Monk sa dočkal aj filmového spracovania.  (Zdroj: SITA)

Tvorcovia avizujú, že hoci sa v živote Monka toho veľa zmenilo, on zostáva rovnaký. A po pandémii koronavírusu sme sa vlastne všetci tak trošku premenili na Monka. Legendárny detektív teraz prichádza, aby vyriešil svoj posledný prípad, ktorý je zároveň veľmi osobný. Týka sa totiž jeho milovanej nevlastnej dcéry Molly. 

Vo filme okrem Monka nebudú chýbať ani ďalšie známe tváre. A to napríklad Natalie (Traylor Howard), Randy (Jason Gray-Stanford), Leland (Ted Levine) či doktor Bell (Hector Elizondo). 

Sme veľmi radi, že sme vytvorili filmovú verziu Monka. Tiež nás teší, že každá z našich hviezd bola nadšená z návratu. Chceli sme urobiť film, ktorý by bol hodný nášho odkazu. Posledný prípad pána Monka je príbeh, ktorý je silný, emotívny, zábavný, srdečný a má čo povedať o stave človeka. Bude to nostalgické, ale aj prekvapivé,” povedali pre EW o filmovej novinke tvorcovia. 

Viac o téme: Tony ShalhoubMonkAdrian Monk
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu