Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Na nože! Šéfkuchár Martin Novák opäť vyráža na pomoc problematickým reštauráciám

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: TV Markíza)

Od stredy 21. februára 2024 sa diváci TV Markíza môžu tešiť na ďalších dvanásť premiérových epizód mimoriadne úspešnej kuchárskej šou Na nože.

Kuchárska reality šou Na nože sa vlani tešila na obrazovkách televízie Markíza obrovskému úspechu. V čisto slovenskej verzii celosvetovo populárneho formátu Kitchen Nightmares si srdcia divákov získal prestížnymi oceneniami ovenčený šéfkuchár Martin Novák, ktorý sa pustil do skutočne náročnej misie - podať pomocnú ruku reštauráciám, ktoré sa z najrôznejších dôvodov ocitli v kríze alebo dokonca na hranici krachu. Nie vždy sa však jeho snaha stretla s pochopením a častokrát to boli práve majitelia, ktorí držali v podniku zatiahnutú ručnú brzdu. Aké výzvy čakajú na Martina tentoraz? To sa diváci a diváčky dozvedia už 21. februára 2024 v ďalších dvanástich premiérových častiach, ktoré sa budú vysielať vždy v stredu o 20:30 hod., alebo až v týždňovom exkluzívnom predstihu na Voyo„Veľmi nás teší, že si šou Na nože v roku 2023 získala toľko fanúšikov a fanúšičiek, pričom v jarnej aj jesennej sezóne jej sledovanosť kontinuálne rástla od prvej epizódy až po poslednú. Som nesmierne vďačná celému tvorivému tímu za excelentnú slovenskú adaptáciu tohto formátu a obzvlášť samotnému Martinovi, že sa s nami dal na túto cestu a že máme možnosť cez tento program pomáhať slovenským reštauráciám. Veríme, že sa nové príbehy budú divákom a diváčkam opäť páčiť minimálne tak, ako tie doterajšie,“ povedala Silvia Majeská, programová riaditeľka skupiny Markíza.

Na nože! Šéfkuchár Martin
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: TV Markíza)

V tretej sérii šéfkuchár Martin Novák navštívi ďalšie vybrané prevádzky po celom Slovensku, v jednom prípade dokonca aj v susednom Česku a za prítomnosti televíznych kamier sa ich pokúsi vytiahnuť z problémov. Nekladie si pri tom servítku pred ústa a niekedy je aj poriadne prísnym kritikom, za každých okolností však tiež férovým poradcom s úprimným záujmom pomôcť. "Myslím si, že aj tentoraz sa majú diváci a diváčky na čo tešiť. V rámci natáčania tretej série sme navštívili reštaurácie, ktoré na tom boli lepšie, ale aj horšie a videl som veci, ktoré ma opäť dokázali prekvapiť. Samozrejme, koncept šou je daný, avšak každá jedna reštaurácia má svoj vlastný príbeh, iný život, iných ľudí s ich príbehmi a osudmi, preto to určite bude zaujímavé a šťavnaté,“ avizuje Martin Novák. Po nejakom čase Martin každú reštauráciu prekvapí svojou návštevou, aby preveril, či naozaj došlo k zlepšeniu. Na záver zhodnotí fungovanie a zapracovanie konceptu, ktorý danej reštaurácii navrhol a odovzdá jej majiteľom nálepku. Tá si môže vyslúžiť 0 až 5 nožov podľa toho, do akej miery je Martin so zmenou fungovania spokojný. Aj táto sezóna šou Na nože bude plná emócií, gastronomického pekla, šialených kombinácií surovín, no predovšetkým nezištnej pomoci, ktorú Martin ponúkne každému podniku. Či ju reštaurácie prijmú, uvidia diváci a diváčky už od 21. februára 2024 každú stredu o 20:30 hod. na obrazovkách TV Markíza.

 

 

Viac o téme: ReštaurácieTV MarkízaNa nože
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu