Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

VIDEO Bláznivá herečka stredobodom pozornosti: Preboha, čo to na tom výlete stváraš!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Instagram)

Kanadská herečka s bulharským pôvodom Nina Dobrev je veľkou milovníčkou zvierat a pozornosť ľudí jej pritom vôbec nevadí. Nečudo, že aj počas výletu na Safari jednoducho musela vymyslieť niečo špeciálne.

Je mladá, krásna a život si užíva plnými dúškami.Na sociálnych sieťach sa navyšeteší obrovskej popularite fanúšikov. Zdá sa, že dôvod je úplne jednoznačný. Jej bláznivé fotky a videátotiždokážu pobaviťtakmer každého človeka.

VIDEO Bláznivá herečka stredobodom
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram)

Šialené úsmevy so zebrou alebo parádnemrkvové francúzskebozky so žirafou?Pre Ninu Dobrev žiadny problém.Neveriacke pohľady očitých svedkov vyvolávajú úsmevné pohľady, no niekedy aj počudovanie. Čo by ste však nespravili pre takmer 9 miliónov fanúšikov, ktorí herečku sledujú na populárnomInstagrame.Veď posúďte sami!

I'm officially off the market. #Stanley @malibusafaris

Video uverejnené používateľom Nina Dobrev (@ninadobrev),

NinaDobrev, celým menom Nikolina Konstantinova Dobreva, je známa predovšetkým zo seriálu Upírske denníky (2009), kde sa v rokoch 2009 až 2015 predstavila ako Elena Gilbert, Katherine Pierce a Amara. Zahrala si tiež napríklad v snímkach Chloe (2009), Charlieho malé tajomstvá (2012) alebo Falošní poliši (2014). Zviditeľnila sa aj vzťahom s kolegom z Upírskych denníkov Ianom Somerhalderom, s ktorým randila v rokoch 2010 až 2013.

Viac o téme: Nina Dobrev
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu