Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Koleník si úlohu Waltera VYPÝTAL: Pôvodne mal hrať V Dunaji úplne INÚ ROLU!

Zobraziť galériu (8)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Aktuálne sa naobrazovkách televízie Markíza vysiela v poradí už piata séria projektu Dunaj, k vašim službám. Tento seriál si diváci doslova zamilovali, no a jednou z jeho najväčších hviezd je charizmatický herec Ján Koleník, ktorý žiari v úlohe esesáka Waltera Klausa. Aktuálne však vyšla najavo zaujímavá "pikoška". Túto rolu hrať nemal!

Ján Koleník podáva v Dunaji neuveriteľný výkon. Dôkazom toho sú aj nadšené reakcie drvivej väčšiny divákov, ktorý ho v úlohe nemilosrdného Klausa doslova "žerú". Pôvodne však mal herec stvárniť úplne iný charakter. Umelec to prezradil počas rozhovoru v relácii Špeciál s Ilievom, kde sa vyjadril, že tvorcovia úspešného seriálu mali pre neho pripravenú postavu, ktorá si mala prechádzať ťažkým osudom. 

Koleník si úlohu Waltera
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: TV Markíza)

Úlohu trpiteľa však stvárniť nechcel a preto požiadal o to, aby si mohol zahrať niečo, čo ho lákalo viac. „Som si povedal, že ja už takýmto spôsobom nechcem trpieť. Aj dosť to bola vyčerpávajúca postava, lebo som mohol čerpať zo svojich vlastností. Povedal som naozaj producentovi, ktorý tento seriál obsadzoval, keď ma oslovil, že nemáte tam niečo diametrálne odlišné? Nechcem trpieť,” vysvetlil svoj postoj charizmatický herec. 

No a to, ako to nakoniec dopadlo, už všetci vieme. ,,Našťastie mi vyhoveli a som za to vďačný,”  dodal Janko Koleník. O tom, akú postavu si mal zahrať, môžeme len špekulovať, no opis by celkom sedel na Lea Kučeru (Tomáš Maštalír), ktorý zostal po nehode na vozíku. A čo si myslíte vy? 

Koleník si úlohu Waltera
Zobraziť galériu (8)

Viac o téme: Ján KoleníkDunaj k vašim službám
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu