Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Verona z RUŽE je poriadna DRAČICA: Takto vyzerá v súkromí... Aha na tie SEXI zábery!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Aktuálne máme za sebou druhú časť Ruže pre nevestu, no a medzi najvýraznejšie dievčatá rozhodne patrí someliérka Verona. Tej síce hneď v úvode nevyšiel jej pokus o sabráž, no to nič nemení na tom, že sebavedomia má na rozdávanie. A svedčia o tom aj jej zábery na sociálnych sieťach!

Verona pochádza z Trebišova, no blízke je jej aj zahraničie. A to práve vďaka jej práci, keďže sa táto 26-ročná tmavovláska venuje modelingu. Aj na profile na sociálnej sieti Instagram uvádza, že nepôsobí len ako someliérka, ale i ako plus-size modelka. Absolvovala už slušné množstvo rôznych fotení, no a z povahy jej povolania je zrejmé, že sa za svoje plné krivky "krv a mlieko" nehanbí. Práve naopak. 

Verona z RUŽE je
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: TV Markíza)

Zdravé sebavedomie tejto kráske rozhodne nechýba a na jej profile môžu sledovatelia nájsť množstvo záberov, na ktorých "vytasila" svoje ženské zbrane. Tie v Ruži ešte "naplno" nepredviedla, no zo spomínaných fotografií je zrejme, že ženích Radko sa rozhodne má na čo tešiť. Verona totiž dokazuje, že žena nemusí disponovať postavou XS, aby bola sexi a krásna, no a je úplne jedno, akú nosí konfekčnú veľkosť.

„V momente, keď začneš ľúbiť samu seba, sa ti otvorí vesmír tak, že budeš milovať život ako nikdy predtým," napísala k jednému z odvážnejších záberov v bikinách a treba uznať, že má absolútnu pravdu. Aha, ako jej to pristane! 

Viac o téme: VeronaRuža pre nevestu
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu