Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Markizácka hviezdička ZMENILA IMIDŽ: Z krásnej BLONDÍNKY JE... Veď má ORANŽOVÚ hlavu!

Zobraziť galériu (5)
(Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Medzi najvýraznejších účastníkov doposiaľ poslednej série Farmy patrí jednoznačne Sára Vrablecová. Sexi blondínka prejavovala náklonnosť spoluhráčovi Timovi Puchoňovi, ten jej ich však najprv neopätoval. Až po skončení šou vyšlo najavo, že mladý fešák si "upratal" city k svojej ex a so Sárou sa dali dokopy...

Sára sa na Farme najviac "preslávila" vďaka svojmu zraneniu a následnému odchodu. Keď sa vracala z domčeku, zrejme spadla zo schodov alebo terasy. 30-ročná blondínka zostala bezvládne ležať na zemi. Mirka s Niki ju okamžite ratovali a Matúš privolal pomoc. Sára sa síce dala dokopy, no následne musela absolvovať lekárske vyšetrenia a napokon sa na statok už nevrátila. 

Markizácka hviezdička ZMENILA IMIDŽ:
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: TV Markíza)

Hoci šou nevyhrala, šťastie si ju predsa len našlo a získala lásku v podobe svojho Tima, ku ktorému mala od začiatku blízko. Na sociálnej Instagram často zdieľajú spoločné zábery a vidno, že to medzi nimi skutočne klape a vzájomné iskrenie stále pretrváva. Najnovšie sa však kráska z Farmy pochválila aj čímsi iným. A síce radikálnou zmenou imidžu. 

Sára nabrala odvahu, aká sa často nevidí. Svoje dlhočizné blond vlasy prefarbila na odtieň, ktorý pripomína oranžovú neónovú fixku. Aj napriek tomu, že ide o skutočne radikálnu premenu, markizáckej hviezdičke to skutočne pristane. A zhodujú sa v tom aj jej sledovatelia, ktorí jej nový imidž vychválili. „Táto farba ti neskutočne pristane," píšu jej obdivovatelia, no a náklonnosť jej vyjadril aj samotný Timo. „Moja láska," podporil nežne svoju polovičku. 

Viac o téme: FarmaSára VrablecováTimotej Puchoň
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu