Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Nevesty z Ruže v OBROVSKOM ŠOKU: Špiónka odhalená... TOTO odkazujú diváci!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: TV Markiza)

BRATISLAVA - Toto rozhodne nečakali! Ani vo včerajšej epizóde markizáckej šou Ruža pre nevestu nebola núdza o zaujímavé situácie. Jednou takou určite bol aj moment, keď im ženích Radko prezradil, že mali medzi sebou tajnú agentku.

Neverili vlastným ušiam! Včerajší ceremoniál udeľovania ruží bol pre nádejné nevesty poriadnym prekvapením. Radko si hneď v úvode k sebe zavolal "nevestu" Timeu, ktorá však na prekvapenie všetkých kvet nedostala. 

Dievčatá však dostali vysvetlenie, ktoré im vyrazilo dych. Ženích totiž odhalil, že sympatická ryšavka neprišla do šou hľadať lásku, ale bola tam preto, aby mu uľahčila výber nevesty. Krásky v tom momente začali vo veľkom rozmýšľať a spomínať, čo všetko jej povedali. „Zahrala to na sto percent. Timea to zabila,” povedala k tomu Pocahontas. 

Kráskam zrejme odľahlo, že už viac medzi sebou nemajú špióna, avšak diváci sa zhodujú na tom, že ju tam tvorcovia mali nechať dlhšie. „Odišla veľmi skoro. Bola veľmi sympatická,” znejú vybrané z reakcií. Vy máte aký názor?

Viac o téme: Ruža pre nevestu
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu