Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

ZBOŽNÉ prianie divákov sa naplnilo: Roman Juraško sa OSTRIHAL... Aha, aký je štramák!

Zobraziť galériu (7)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Už dlhé mesiace sa diváci Telerána pozastavovali nad účesom moderátora Romana Juraška. Ten sa totiž pred časom rozhodol, že si nechá narásť vlasy, no a hoci to začalo v poslednej dobe vyzeralo čoraz lepšie, počas "procesu" čelil mnohým výsmešným poznámkam od ľudí na sociálnych sieťach. No a teraz...

Ešte v marci minulého roku sme písali o tom, že diváci o vlasoch Romana živo diskutovali. V komentároch ho v tom čase dokonca prirovnávali k "hríbiku" a vo veľkom ho posielali barberovi. V posledných mesiacoch ale prišlo obdobie, kedy sa jeho účes "stabilizoval", avšak niektorým to stále nebolo práve po chuti. 

ZBOŽNÉ prianie divákov sa
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Instagram Teleráno )

Počas dnešného rána teda mnohých prekvapil. V Teleráne sa totiž ukázal čerstvo ostrihaný. Túto zmenu však rozhodne nepodstúpil kvôli uštipačným poznámkam od cudzích ľudí. Dôvod bol iný. A z jeho vyjadrenia pre web markiza.sk sa zdá, že prsty v tom má aj jeho partnerka - moderátorka Diana Hágerová. 

 „Chcel som len zmenu a blíži sa leto, takže kratší účes bude určite praktickejší. A poteším tým aj Dianku," prezradil Juraško, z ktorého je aktuálne opäť feši štramák a jeho nový účes vychválili aj diváci. Aha, ako teraz vyzerá! 

ZBOŽNÉ prianie divákov sa
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: TV Markíza)

 

Viac o téme: Roman JuraškoTeleráno
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu