Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Známa Slovenka navštívila VÝNIMOČNÉ MIESTO: Totálna nostalgia... Aj vy budete V siedmom nebi!

Mario Cimarro so snúbenicou Broňou
Mario Cimarro so snúbenicou Broňou (Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Svojho času sa z mnohých slovenských domácností každú nedeľu ozývala zvučka seriálu s názvom V siedmom nebi. K fanúšikom tohto počinu nepochybne patrí aj krásna Bronislava Gregušová, ktorá v týchto dňoch príjemne prekvapila svojich followerov. Spoločne so svojou rodinkou totiž zavítala na miesto, kde sa tento obľúbený počin nakrúcal.

„Keď som bola malá, milovala som tento seriál,” napísala v úvode svojho príspevku Broňa, ktorá zároveň priznala, že aj po rokoch si ho rada pozrie. „Ani som len nesnívala o tom, že sa raz budem môcť ísť pozrieť na miesto, kde sa nakrúcal,” pokračovala kráska. Tá podľa vlastných slov rada navštevuje miesta, na ktorých sa niečo točilo.

Legendárny dom Camdenovcov si prišla obzrieť spoločne so svojim slávnym snúbencom Mariom Cimarrom a ich milovanou dcérkou. Ako vidno, túto zaujímavú prechádzku si ozaj užili. Nuž, a fanúšikovia neskrývajú svoje nadšenie z toho, že ich Gregušová takýmto spôsobom vrátila do detských či pubertálnych čias. 

FOTO: Kliknutím na šípky sa vám zobrazia ďalšie fotografie. 

Seriál V siedmom nebi zachytáva príbeh početnej rodiny reverenda Erica Camdena a ich starosti i radosti. Účinkovala v ňom aj krásna herečka Jessica Biel, ktorá stvárnila jeho dcéru Mary. Nedávno oslávila narodeniny, pri príležitosti ktorých si môžete spraviť zaujímavý kvíz.

Viac o téme: V siedmom nebiBronislava Gregušová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu