Pondelok17. jún 2024, meniny má Adolf, zajtra Vratislav

V Dunaji sa objaví nová postava: Zahrá si ju naša SPEVÁCKA HVIEZDA!

Zobraziť galériu (5)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Diváci sa opäť nevedia dočkať pokračovania seriálu Dunaj, k vašim službám. Zápletka sa opäť poriadne zamotala, no a odhalila sa už aj identita sériového vraha, ktorým je nenápadný básnik Valér Furdek. To, že smrť niekoľkých dievčat má na svedomí on, vie doposiaľ len prešpekulovaný Holubec, ktorý sa chce podľa všetkého pomstiť svojej manželke. To však nie je to jediné, čo nás v ďalšej časti čaká!

Do seriálu Dunaj totiž mieri jedna z najpopulárnejších slovenských speváčok. Je ňou Emma Drobná, ktorá sa objaví v scéne v kabarete, kde si aj zaspieva. Pôvabná umelkyňa priznala, že keď ju Markíza do tejto úlohy oslovila, mala veľkú radosť. „Ja sa veľmi teším, pretože je to podľa mňa jeden z najkrajších seriálov, aké sa kedy u nás natočili,“ povedala v rozhovore pre web markiza.sk a dodala, že v nadchádzajúcej epizóde si zaspieva dve piesne. Jendu od ikonickej Édith Piaf a tú druhú z vlastnej tvorby.

V Dunaji sa objaví
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: TV Markíza)

„Budem spievať aj francúzsku pesničku. Teraz nehovorím, že po francúzsky viem, ale kedysi som sa učila. Je to pre mňa výzva. To, že si ma vybrali, je pre mňa len dobre. Lebo sa teším takýmto skúsenostiam," vyjadrila sa speváčka, ktorá v čase rozhovoru netušila, aké má jej postava meno a či vôbec nejaké má. Čo ale určite nemala, je strach postaviť sa pred kameru. „Trému nemám, čo je zvláštne, ale možno sa dostaví tesne pred," priznala ešte pred samotným nakrúcaním. 

Byť súčasťou seriálu bolo pre ňu jednoduchšie práve tým, že jej postava spieva, čo je pre Emmu absolútne prirodzené a je to bežnou súčasťou jej života. To, či by si vedela zahrať aj väčšiu úlohu, je podľa nej otázne. „Ale ja mám rada výzvy, takže možno niekedy v budúcnosti," dodala Emma, ktorá by si niečo takéto jednoznačne ešte skúsila. No a to, ako jej to pred kamerou išlo, uvidíte už v nasledujúcej epizóde seriálu Dunaj, k vašim službám!

V Dunaji sa objaví
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: TV Markíza)

 

 

 

Viac o téme: Emma DrobnáDunaj k vašim službám
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu