Pondelok17. jún 2024, meniny má Adolf, zajtra Vratislav

Jablonský o aktuálnom vzťahu so svojou EX: Stále je tam trošku KRIVDA, trošku BOLESŤ!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: RTVS)

BRATISLAVA - Tesne predtým, ako odštartovala šou Let's Dance, obletela Slovensko správa, že herec Jakub Jablonský sa rozišiel so svojou dlhoročnou priateľkou Kristínou Spáčovou. Dokonca sa začalo špekulovať, že dôvodom má byť jeho tanečná partnerka Eliška Lenčešová. Víťaz šou prehovoril o aktuálnom vzťahu so svojou ex. Vraj je tam stále trochu krivda a bolesť!

Jakub Jablonský prijal pozvanie do markizáckej šou Na káve. A práve tam sa o svojom súkromí rozrozprával viac. Myslí si, že klebety o ňom a Eliške vznikli práve preto, že k jeho rozchodu s Kristínou Spáčovou prišlo tesne pred štartom Let's Dance. Vzniklo preto podozrenie, že dôvodom ich rozchodu je práve krásna tanečnica. 

„Ja si myslím, že keby som sa rozišiel mesiac-dva skôr, tak nič z toho by nebolo. Lebo by na to nebola zámienka,“ myslí si Jakub. Dôvodom jeho rozchodu pritom bol fakt, že chcel byť skrátka sám. „Ja som bol od 16-tich tak, že som išiel zo vzťahu do vzťahu,“ priznal Jablonský. Neznamená to však, že ich mal veľa, pretože aj ten prvý trval takmer 6 rokov a potom mal ešte 2 kratšie. 

Jakub Jablonský a Kristína Spáčová
Zobraziť galériu (3)
Jakub Jablonský a Kristína Spáčová  (Zdroj: Tv Markíza)

Skrátka nevedel byť sám. „A jeden z tých pobudov k terajšiemu slobodnému stavu je to, že potrebujem byť sám. Že potrebujem zistiť, čo chcem, s kým chcem byť a ako si predstavujem ten život. A nastaviť ten vzťah od začiatku veľmi úprimne, na rovinu. Čo som robil aj predtým, ale potrebujem mať istotu zo seba, že nemám ten vzťah preto, že neviem byť sám,“ priznal. 

A prezradil aj jeho aktuálny vzťah s ex Kristínou Spáčovou. „Sme v kontakte, hráme spolu aj dve inscenácie, jednu z nich derniérujeme teraz čoskoro. A je to priateľský vzťah, akože potrebuje to všetko veľa času, aby sme mohli ísť len tak spolu na kávu a baviť sa o živote, samozrejme zatiaľ je tam stále trošku krivda, trošku bolesť, ale je to úplne normálne po rozchode s človekom, s ktorým si strávil väčšiu časť života,“ dodal. 

Jakub Jablonský a Eliška Lenčešová
Zobraziť galériu (3)
Jakub Jablonský a Eliška Lenčešová  (Zdroj: Tv Markíza)

Viac o téme: Jakub Jablonský
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu