Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

ROZCHOD novej hviezdy Let's Dance: Herečka prehovorila!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: RTVS)

BRATISLAVA - Dnes sa na verejnosť dostala informácia, že nová hviezda Let's Dance Jakub Jablonský je čerstvo rozídený. Po šiestich rokoch vzťahu sa rozišiel s hereckou kolegyňou Kristínou Spáčovou. Najprv prehovoril Jakub... A teraz sa k správe vyjadrila aj Kristína!

Jakub Jablonský a Kristína Spáčová tvorili pár dlhých 6 rokov. Dnes však verejnosť obletela správa, že sa dvojica stihla rozísť. Informoval o tom týždenník Šarm. A pre web markiza.sk herec porozprával dôvod krachu ich vzťahu. „Je to výsledok rozhovorov a ľudských rozdielov a potrieb. Každý sme sa vybrali ďalej svojou cestou bez hádok,“ vyjadril sa s tým, že rozchod nesúvisí s jeho účasťou v Let's Dance. 

No a aktuálne sa k ukončeniu vzťahu vyjadrila aj Kristína. „Každý z nás sa ocitol v istom životnom období, ktoré sa energicky rozchádza. Človek sa mení, vyvíja a vzťah “slúži” aj na to, aby sa zmenou a vývojom prechádzalo spolu. No niekedy prichádzajú momenty, kedy jeden musí rešpektovať, že druhý pocíti potrebu pokračovať vo svojom vývoji sám. Aj o tom sú vzťahy a treba si uvedomiť, že je to absolútne ľudské,“ vyhlásila. 

Jablonský po prvom kole Let´s Dance: Priateľku by ste v hľadisku hľadali márne! (Zdroj: NL/Ján Zemiar)

 

Viac o téme: Jakub JablonskýKristína Spáčová
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu