Nedeľa16. jún 2024, meniny má Bianka, Blanka, zajtra Adolf

Prasklo tajomstvo Labudovcov: Keď mal syn 15… Fúúú, TOTO by bolo na veľký ŠKANDÁL!

Zobraziť galériu (6)
(Zdroj: RTVS)

BRATISLAVA - Už v sobotu 25. mája o 20.30 h na Jednotke uvidia diváci ďalšiu premiérovú epizódu obľúbenej súťažno-zábavnej relácie Záhady tela s moderátorom Mariánom Miezgom. V štúdiu si svoje znalosti o ľudskom tele tentokrát preveria Matej Landl so synom Matejom a Marián Labuda so synom Richardom...

V Záhadách tela sa to tentokrát zvrtne na "rodinný súboj". No a Landlovci a Labudovci počas relácie odhalia aj nejaké tie pikošky z ich domácnosti. A veru, bude sa na čo pozerať. Keďže obom známym hercom budú v ich tíme robiť posilu synovia, o svojich známych tatkoch aj čo-to nabonzujú. A Richard Labudla príde s takou pikoškou, že Marián bude mať na chvíľku chuť odísť spred kamery. 

Prasklo tajomstvo Labudovcov: Keď
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: RTVS)

Marián Miezga totiž príde so súťažnou otázkou v znení, či je pravda, že ľudia, ktorí si radi vypijú, no neopíjajú sa, žijú dlhšie. A potom to prišlo! Syn Mariána Labudu na svojho otca vytiahol historky z minulosti a prezradil, ako mu alkoholom dopomáhal k liečbe už v čase, keď mal 15 rokov. Ešteže to prasklo až teraz... Viac sa dozviete vo videu! 

Prasklo tajomstvo Labudovcov: Keď mal syn 15… Fúúú, TOTO by bolo na veľký ŠKANDÁL! (Zdroj: RTVS)

Viac o téme: Marián LabudaRichard LabudaZáhady tela
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu