Nedeľa16. jún 2024, meniny má Bianka, Blanka, zajtra Adolf

Frederika s Larou zistili, čo vyviedla Julie: Totálny ŠOK, ústa dokorán!

Zobraziť galériu (8)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Počas poslednej epizódy Ruže pre nevestu museli túto šou opustiť Frederika a Lara. Radko Urbanyak dal prednosť trojici ich súperiek - favorizovanej Stanke, Jennifer, no a takisto aj taktičke Julii. A teraz mali dievčatá možnosť vidieť, čo ich vyhadzovu predchádzalo a ako si cieľavedomá Češka "poistila" svoje miestečko v TOP trojke!

Počas tradičnej koktejl párty si Julie vzala Radka bokom, aby s ním strávila chvíľku osamote. A o rozprávanie napokon vôbec nešlo. Kučeravá brunetka mu okolo očí uviazala červenú šatku a následne sa ho začala eroticky dotýkať. Rukou dokonca zablúdila aj k jeho stehnu a prsty jej skončili len kúsok od Urbanyakovho rozkroku. 

Frederika s Larou zistili,
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: TV Markíza)

O tejto horúckej scénke, ktorá predchádzala vyraďovaniu, resp samotnému ceremoniálu ruží, však ostatné dievčatá absolútne netušili. Až doteraz. V relácii Bez ruže im totiž pustili záznam z celej situácie, pri ktorej sa musel Radkovi zatajovať dych. No a netreba dodávať, že Frederika a Lara boli v absolútnom šoku. 

„Akože plán hry 10 z 10," vyjadrila sa Lara. „Strašne dobre si to premylela. Strašne dobre to zahrala. Lebo toto... Zahralo do karát v jeho rozhodovaní. Určite," vyjadrila sa Frederika a pokračovala. „Každý chlap, keď mu toto žena spraví, dá mu takúto malú ochutnávku... Veď už aj ja chcem vedieť, aká je! Fú, normálne naozaj, Že ja som síce žena, ale bolo to sexi, Bola to veľmi dobrá predohra," okomentovala Fergie, s ktorou absolútne súhlasila aj Lara. 

Frederika s Larou zistili,
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: TV Markíza)

Viac o téme: LaraFrederika IlečkováJulie HojdyszováRuža pre nevestu
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu