Nedeľa16. jún 2024, meniny má Bianka, Blanka, zajtra Adolf

Je KONIEC: Markizácky pár išiel od seba a... On už loví inú!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Počas poslednej série Farmy vzniklo niekoľko párikov. Kým medzi Timotejom a Sárou to vyzerá stále ružovo, Azra a Denis sa šťastného konca v realite nedočkali. Hoci sa k svojmu romániku už dlhšie nechceli vyjadrovať, tmavovláska napokon prelomila mlčanie!

Medzi Denisom a Azrou to spočiatku vyzeralo celkom nádejne. Chémia medzi týmto párom bola nepopierateľná a ich vzájomné iskrenie napokon prerástlo až do toho, že sa intímnostiam pod perinou nedokázali ubrániť aj napriek tomu, že ich celé dni a noci sledovali všadeprítomné kamery. Tmavovláska kvôli romániku so svojím farmárskym kolegom dokonca svojho času odkopla aj vtedajšieho priateľa Emila, ktorý ju čakal "vonku". 

Je KONIEC: Markizácky pár
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV Markíza)

Dvojica o svojom vzťahu po skončení šou hovorila pomerne rozpačito, no stále sa stretávali. Obaja svorne tvrdili, že si chcú dopriať čas, aby sa spoznali aj v realite a mohli tak zistiť, či im to bude klapať. Od určitého času sa však obaja začali vyhýbať odpovediam na otázky, ako to medzi nimi je. No a ako sa najnovšie ukázalo, ich romániku je koniec.

Je KONIEC: Markizácky pár
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV Markíza)

 „Chcela som vám povedať niečo osobné. Nie sme spolu a ukončili sme niečo, čo sme nazývali vzťahom, ale v skutočnosti to bolo viac o priateľstve. Nikam sa to neposunulo a zistili sme, že sme odlišné osoby. Doteraz som to nezdieľala verejne, ale cítim, že je správny čas byť k vám úprimná. Nie vždy vzťahy vyjdú,“ vyjadrila sa Azra na sociálnej sieti Instagram. Tmavovláska však neuviedla, či sa momentálne stretáva s niekým iným. 

V prípade Denisa je však jasné, že nezaháľa. Svedčí o tom jeho účasť v šou Menučko, ktorá je zameraná na randenie. Súčasťou poslednej epizódy tohto projektu od Refresher.sk je práve Denis, ktorý sa stretol s istou sexi blondínkou a je teda viac než isté, že novému vzťahu by sa nebránil. 

Je KONIEC: Markizácky pár
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV Markíza)

Viac o téme: FarmaDenis ČatlóšAzra Sokira
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu