Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Aktuálne FOTO hviezd seriálu 2 baby na mizine: Neuveriteľné! Toto je ten úchylný Oleg?

2 baby na mizine Zobraziť galériu (6)
2 baby na mizine (Zdroj: CBS)

LOS ANGELES - Čo poviete, zmenili sa?! Seriál 2 baby na mizine sa tešil veľkej obľube nielen v Amerike, ale aj v našich končinách. Aktuálne ho máte možnosť sledovať na obrazovkách televízie Dajto. Poďte sa spoločne s nami pozrieť na to, ako dnes hlavné hviezdy vyzerajú a čomu sa venujú.

Kat Dennings - predstaviteľka seriálovej Max

Sympatická tmavovláska sa v priebehu rokov príliš nezmenila. Stále je verná svojmu imidžu a podobne, ako seriálová Max, i ona má rada hlboké výstrihy a provokatívne outfity. Herectvu sa stále venuje. Fanúšikovia ju mali možnosť vidieť napríklad vo filme Thor: Láska a hrom. Čo sa týka súkromia Kat tvorí pár so spevákom menom Andrew W.K., ktorý ju v máji 2021 požiadal o ruku. 

Kat Dennings
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: profimedia.sk a CBS)

Beth Behrs - predstaviteľka seriálovej Caroline

Usmievavá blondínka aj po skončení nakrúcania seriálu 2 baby na mizine naďalej pôsobí pred kamerami. Zvlášť ju majú možnosť vidieť fanúšikovia seriálov. Účinkovala v nemenej úspešnej Teórii veľkého tresku, aktuálne sa objavuje v komediálnom počine The Neighborhood. Od roku 2010 tvorí Beth pár s hercom Michaelom Gladisom, za ktorého sa v roku 2018 vydala. V júni tohto roka sa im narodila dcérka, ktorej dali meno Emma George. 

Beth Behrs
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: profimedia.sk a CBS)

Matthew Moy - predstaviteľ seriálového Hana

Seriálový majiteľ bistra sa okrem herectva venuje aj dabovaniu rôznych hier a je taktiež talentovaným maliarom. Zaujímavosťou je, že počas nakrúcania seriálu raz v spánku dostal menšiu mŕtvicu. Sám sa odviezol na pohotovosť a pred médiami to až do roku 2017 tajil. Svoje súkromie si prísne stráži. 

Matthew Moy
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Instagram a CBS)

Jennifer Coolidge - predstaviteľka seriálovej Sophie

Slávna blondínka ani s pribúdajúcimi rokmi nestráca nič zo svojho šarmu. Svoj herecký talent aktuálne predvádza v seriáli The White Lotus, ktorý žne značné úspechy. Jennifer nikdy nemala núdzu o záujem opačného pohlavia. Ako nedávno priznala, účinkovanie v komédii Prci prci prcičky jej prinieslo do života veľa sexu. Podľa vlastnýh slov sa vtedy vyspala približne s 200 ľuďmi. Či má aktuálne nejakého partnera, sa veľmi nevie. 

Jennifer Coolidge
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: CBS a SITA)

Jonathan Kite - predstaviteľ seriálového Olega

Stále sa venuje herectvu, ale veľké úspechy žne tento muž aj ako stand up komik. Známy je aj tým, že vie imitovať zhruba 120 celebrít, vrátane Toma Hanksa, Donalda Trumpa, či Marka Wahlberga. Svoje súkromie si pred verejnosťou tiež stráži. 

Jonathan Kite
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: profimedia.sk a CBS)

Seriál 2 baby na mizine môžete sledovať každý deň o 18:50 na TV Dajto.  

Viac o téme: 2 baby na mizine
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu