Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Nový Survivor sa blíži: MODERÁTOR sa PREZRADIL sám… Och, CHVALABOHU!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Nie je žiadnym tajomstvom, že televízia Markíza v spolupráci s českou Novou chystajú ďalšiu sériu česko-slovenského Survivora, pričom už pred časom mali nádejní dobrodruhovia možnosť poslať svoje prihlášky na kásting. No a o tom, že šou sa nezadržateľne blíži, svedčí aj to, že diváci už najnovšie poznajú aj meno moderátora!

Keďže ide o hru, kde súťažia príslušníci dvoch národov, dvaja boli aj moderátori. Za našich susedov mal pod taktovkou Survivora Ondřej Novotný, nás zastupoval Martin Šmahel. Už krátko po skončení prvej série ale bolo jasné, že Martin Šmahel viac s Markízou spolupracovať nebude, vylúčili ho aj zo šou Farma Xtra. 

Zatiaľ sa síce nevie, či bude mať šou opäť aj slovenského moderátora, dobrou správou je ale tá, že Survivora bude opäť moderovať ostrieľaný Ondřej Novotný. Oznámil to on sám prostredníctvom svojho Instagramu ešte krátko predtým, ako nám svoje vyjadrenie a potvrdenie tejto informácie poslala samotná Markíza.

Nový Survivor sa blíži:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV Markíza)

No a toto sme sa od televízie dozvedeli. „Fanúšikovia reality šou Survivor sa budú mať na čo tešiť aj v roku 2023. Už čoskoro sa zmenia životy skupiny Čechov a Slovákov, ktorých odolnosť otestuje najdrsnejšia reality šou na svete. Šou Survivor Česko & Slovensko 2023 bude fyzicky a psychicky ešte náročnejšia ako predchádzajúci ročník, plná nových výziev a nečakaných zvratov. Novou sériou bude aj tento rok sprevádzať skúsený moderátor Ondřej Novotný.“, prezradil nám Andrej Slaninka PR manažér šou Survivor. 

Vyzerá to tak, že sa máme načo tešiť. A to nielen na dávku dobrodružstva, ale aj skutočne kvalitného moderátora, bez ktorého by šou rozhodne nebola taká, aká je. 

Nový Survivor sa blíži:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV Markíza)

Viac o téme: Survivor
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu