Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Markizácky ženích ŠOKOVAL vyjadrením: SEX na PRVOM rande? Ženy, toto musíte počuť!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Už onedlho na obrazovkách televízie Markíza odštartuje šou Ruža pre nevestu, ktorá bola doteraz v našich končinách známa pod názvom "Nevesta pre milionára". Ženíchom tohtoročnej série je fešák Tomáš Tarr, úspešný slovenský podnikateľ, ktorý aktuálne žije v Ázii. Kvôli šou sa však vrátil do svojej rodnej krajiny a... Toto o sebe prezradil!

Televízia Markíza aktuálne na svojom webe markiza.sk zverejnila rozhovor s Tomášom, kde ho vyspovedali ohľadom všetkého, čo sa týka jeho súkromného života a skúsenosťami so ženami. Tomáš za sebou nemá veľa vážnych vzťahov. Domov k rodine priviedol jediné dievča a aj to v čase, keď bol v podstate ešte tínedžer. 

Ďalší vážnejší vzťah mal až neskôr, keď žil v Pekingu, no len o tri mesiace neskôr sa ich cesty kvôli pracovným povinnostiam rozišli a už nikdy viac sa nevideli. Ďalšie vzťahy potom prišli až v Ázii. Thajky sú vraj úplne iné ako Slovenky. Sú výbušnejšie, obľubujú krik a hádky a vraj sú mimoriadne žiarlivé. 

Markizácky ženích ŠOKOVAL vyjadrením:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV Markíza)

Tomáš v rozhovore porozprával aj o tom, čo si myslí o sexe už počas prvého rande. A, milé dámy, toto by ste naozaj mali čítať pozorne. Tento sympatický fešák totiž tvrdí, že ak dá žena mužovi všetko hneď na prvú... 

„Ja si osobne myslím, že keď chlap dostane tú ženu do postele hneď na prvom rande, tak rýchlejšie stratí záujem o spoznávanie. Keď to baba oddiali a hneď sa nepoddá, je to pre toho chlapa viac zaujímavé," myslí si Tomáš.

A čo vy, súhlasíte s jeho názorom?  

Markizácky ženích ŠOKOVAL vyjadrením:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV Markíza)

Viac o téme: Tomáš Tarr
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu