Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Markizácka nevesta poriadne prekvapila: FOTO vo svadobných šatách!

Zobraziť galériu (7)
(Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Ako sa vám páči?! Petrana Galatea Oráčová na obrazovkách TV Markíza zvádza boj o srdce atraktívneho ženícha Tomáša Tarra v šou Ruža pre nevestu. Nakrúcanie sa už ale skončilo a adeptky na lásku si teraz užívajú nadobudnutú popularitu. Petrana sa napríklad najnovšie predviedla v úlohe modelky.

Tomáš Tarr je meno, ktoré je markizáckym divákom dobre známe. Prostredíctvom šou Ruža pre nevestu si totiž hľadá frajerku a vydajachtivé krásky zvádzajú celkom drsný boj. Láskou k fešákovi sa niektoré z nich vôbec netaja...

Markizácka nevesta poriadne prekvapila:
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: TV Markíza)

Napríklad taká Petrana, ktorá sa prezentuje ako youtuberka a influencerka. Na sociálnej sieti Instagram má viac ako 23-tisíc followerov, ktorým sa pochválila, že na Bratislavských módnych dňoch predvedie v úlohe modelky. 


Pozrite si tiež:

​​Malá NEHODA nevesty z Markízy, SEXI Schindlerová a 4. dcéra Kollára na móle... AHA, ako vyrástla!


Na prekvapenie mnohých sa markizácka nevesta prešla po móle vo svadobných šatách. „Bola som extrémne v strese, ale nakoniec som si to veľmi užila,” okomentovala túto svoju skúsenosť Petrana.

Markizácka nevesta poriadne prekvapila:
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Ján Zemiar)

Markizácka nevesta poriadne prekvapila:
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Ján Zemiar)

Či sa jej nakoniec podarí získať Tomášovo srdce a uvidíme ju vo svadobných šatách aj po jeho boku, sa ukáže časom. Šou Ruža pre nevestu si môžete na obrazovkách Markízy pozrieť každý piatok o 20:30. 

Viac o téme: Tomáš TarrPetrana Galatea Oráčová
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu