Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Ďalša BITKA Farmárov: Michal ROZBIL Braňa zo Survivor a Šimon... ČOŽEEE?

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: FIGHT NIGHT CHALLENGE)

TRNAVA - Za nami je ďalší galavečer Fight Night Challenge, kde sa okrem profi zápasníkov aj tentokrát predviedli aj známe osobnosti. Vrcholom večera bol súboj rapera Patrika Rytmusa Vrbovského, no do ringu nastúpili aj farmári Šimon Koleň a Michal Mošpán, ktorí súperili so súťažiacimi zo Survivor - Braňom Martanovičom a Nathanom Dzabom. A veru, bolo sa na čo pozerať!

Snáď najväčším prekvapením večera bol pre fanúšikov televíznych reality šou súboj medzi Michalom z Farmy a Braňom zo Survivor. Totižto, Michal na Farme pôsobil pomerne nekonfliktne a občas aj utiahnuto, a tak len málokto predpokladal, s akou vervou nabehne do ringu. A zrejme nikto by si netipol, že bude v tak skvelej forme a svojho súpera absolútne zničí. 

Lenže, presne to sa stalo. Michal Braňovi nič nedaroval a doslova ho poslal k zemi. Prišlo k tomu už po pár sekundách, keď Braňo nezvládal ustáť ukážkovú kombináciou úderov od bývalého farmára. Keď sa postavil, Michal ho zasypal ďalšími ranami na spánok. Po 55-tich sekundách mu zasadil K.O. úderom priamo na bradu, ktorý Braňa definitívne "vypol" a nevedel sa po ňom už sám postaviť, čo Michalovi prinieslo najrýchlejšie víťazstvo večera. 

Ďalšou chuťovkou pre televíznych divákov bol zápas medzi Nathanom a Šimonom. Bývalý farmár má totiž za sebou len jeden zápas s Kristiánom Mesíčkom, ktorý počas predchádzajúceho galavečera Fight Night Challenge skončil remízou. 

Nathan je, čo sa týka bojových umení skúsenejší a Šimon sa preto netajil, že má pred zápasom s ním veľký rešpekt. O to väčším šokom preto bolo, že Šimon Nathana dokázal poraziť. Hoci podľa odborníkov Nathan ukázal veľký progres, s výsledkom 3-0 na body zvíťazil Šimon.

No a ako sme už spomínali, vrcholom večera bol očakávaný zápas medzi Patrikom Rytmusom Vrbovským, ktorého súperom bol Petr "Monster Kníže", ktorý je označovaný ako česká legenda MMA. Čo sa týka boxu, bola to jeho premiéra, no Rytmusa od samého začiatku demoloval. A hoci nášho rapera v podstate s prehľadom porazil, Rytmus mu to nedal " zadarmo", čo ocenil aj samotný profi zápasník, ktorý mu vyjadril uznanie. 

Ten sa dokonca vyjadril, že nechápe, ako jeho rany Rytmus dokázal ustáť až do samého konca. „Má asi betónovú hlavu, ako ja,“ dodal v rozhovore po zápase, no a to, že Rytmus si zaslúži obrovské uznanie, si myslia aj všetci tí, ktorí sa na ich súboj dívali.

Ďalša BITKA Farmárov: Michal
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: FIGHT NIGHT CHALLENGE)

 

Viac o téme: RytmusMichalŠimonFight Night ChallengeBraňoNathan
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu