Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Šokujúci KONIEC moderátorskej dvojice: Po 15 rokoch si nevedia prísť na meno!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: pixabay.com)

LONDÝN - Keď vypnú kamery, ani spolu neprehovoria! Na obraze sa bok po boku objavovali celých 15 rokov a patria medzi obľúbené moderátorské dvojice v krajine. Ich vzťahy boli nielen pracovné, ale blízki si boli aj v súkromí. Tomu všetkému je teraz už ale koniec!

Horúcou témou týchto dní je vo Veľkej Británii spor dvoch obľúbených moderátorov. A to Phillipa Schofielda a Holly Willoughby, ktorí už roky spoločne uvádzajú obľúbenú rannú šou na obrazovkách televíznej stanice ITV. 

Holly Willoughby a Phillip
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: ITV)

Vzťahy medzi dvojicou sú poriadne napäté a nepomohlo tomu ani vyhlásenie, ktoré Phillip zverejnil bez toho, aby to pred tým nejako konzultoval so svojou kolegyňou. Jedným z dôvodov, prečo je medzi kolegami dusno, môže byť, že sa Holly obáva straty fanúšikov a diváckej priazne. Brat jej kolegu Schofielda je totiž obvinený zo sexuálneho násilia. 

„Nikto by si nikdy nepomyslel, že to medzi Phillipom a Holly takto skončí. Boli akoby súčasťou svojich rodín a často spolu dokonca trávili víkendy,” uviedol pre The Sun dobre informovaný zdroj. 

Podľa medializovaných informácií dvojica spolu vôbec nekomunikuje. Keď sa vypnú kamery, tvária sa akoby sa ani vôbec nepoznali. Ich napäté vzťahy majú samozrejme vplyv aj na ostatných kolegov, ktorí sa na tvorbe rannej šou podieľajú. Všetci tajne dúfajú, že dôjde k ich uzmiereniu...

Holly Willoughby a Phillip
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: ITV)

Viac o téme: Holly WilloughbyPhillip Schofield
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu