Streda22. máj 2024, meniny má Júlia, Juliána, Rita, zajtra Želmíra

Tak TOTO musíte vidieť: Aha, ako vyzerá PETRANA z Ruže pre nevestu BEZ MEJKAPU!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Sexi Petrana patrí medzi najhorúcejšie favoritky šou Ruža pre nevestu, no a zrejme nikoho neprekvapí, že sa dostala TOP 4 adeptky na víťazstvo. Tomáša Tarra neočarila len svojou úprimnosťou a priebojnosťou, ale aj krásou. Jej tvári dominujú netypicky modré oči, ktorými si podmanila aj televízneho ženícha. Ale, ako vyzerá, keď nie je dokonale nastajlovaná?

Petranu sme mohli na obrazovkách vždy vidieť upravenú. Všetky súťažiace si vo vile dali záležať na tom, aby vyzerali dobre počas celého dňa a nenalíčenú sme videli len máloktorú z nich. Dievčatá dbajú na perfektný mejkap a vždy sú najstajlované, keďže nikdy nevedia, kedy príde pozvánka na nejaké to rande alebo sa Tomáš len tak zastaví na návštevu. 

Tak TOTO musíte vidieť:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV Markíza)

V aktuálnej epizóde, ktorú televízia Markíza odvysiela už dnes večer, však diváci Petranu uvidia tak, ako ešte nikdy predtým. Plavovláska zhodila svoje typické linky a celkovo na tvári nemala ani štipku mejkapu. Sympatické však je, že sa nehanbila a pred kamerou tak ukázala, ako vyzerá, keď je absolútne prirodzená. No pozrite sa, čo na to hovoríte? 

Tak TOTO musíte vidieť:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV Markíza)

 

Viac o téme: Petrana
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu