Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Obrovská radosť krásky z telenoviel: Je TEHOTNÁ!

Aslı Enver Zobraziť galériu (5)
Aslı Enver (Zdroj: Star TV)

ANKARA - Pripravuje sa na tú najkrajšiu životnú rolu! Jednou z telenoviel, ktoré sa na našich obrazovkách tešili diváckej priazni, bola aj tá s názvom Neželaná nevesta. S ňou je spätá aj herečka menom Aslı Enver, známa ako Süreyya. Kráska v uplynulých dňoch oslávila svoje 39. narodeniny a pri tej príležitosti sa so svetom podelila o krásnu novinku.

TV Doma svojim divákom pravidelne prináša veľkú porciu lásky, drámy a trápenia vďaka tureckým seriálom, ktoré sú medzi Slovenkami stále veľmi obľúbené. Jedným z takýchto počinov bola aj telenovela Neželaná nevesta, v ktorej krásna hudobníčka Süreyya musela bojovať o uznanie a priazeň svojej nemilosrdnej svokry. 

Obrovská radosť krásky z
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Star TV)

Obrovská radosť krásky z
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Star TV)

Atraktívnu a dobrosrdečnú umelkyňu stvárnila herečka Asli Enver. Tá nedávno oslávila svoje 39. narodeniny. Pri tej príležitosti sa s fanúšikmi, ktorých má na sociálnej sieti Instagram zhruba 6, 4 milióna, podelila o fotky pri narodeninovej torte. 

Zároveň však odhalila aj krásnu novinku. A to, že pod srdcom nosí dieťatko. Ako informuje magazín Snob, mala by byť v siedmom mesiaci tehotenstva. Otcom dieťatka je jej manžel - podnikateľ Berkin Gökbudak. Bábätko podľa všetkého spolodili ešte pred svadbou, ktorú mali v novembri minulého roka.

Asli Enver
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram/ Asli Enver)

Viac o téme: Aslı Enver
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu