Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Hviezda Divokého anjela zmenila imidž: Takto teraz vyzerá!

Divoký anjel Zobraziť galériu (2)
Divoký anjel

BUENOS AIRES - Tej žene pristane všetko! Krásnu Nataliu Oreiro, ktorú môžete aktuálne vídať na obrazovkách TV Doma v počine Divoký anjel, možno smelo označiť za kráľovnú telenoviel. Presne s týmto žánrom si ju totiž verejnosť najviac spája. A hoci v máji oslávi 46. narodeniny, svojou krásou stále vyráža dych. Vedeli ste, že sa nedávno dala ostrihať?!

Herečka a speváčka Natalia Oreiro si získala srdcia Slovákov, keď sa na našich obrazovkách objavila telenovela Divoký anjel. Krásna Milágros vyvolala hotové šialenstvo. Aj preto sa kompetentní v Záhorskej Bystrici nedávno rozhodli vrátiť tento počin na obrazovky TV Doma. 

Seriál Divoký anjel si na obrazovkách televízie Doma môžete vychutnať každý pracovný deň. Pre PROGRAM kliknite TU!

Natalia Oreiro
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Telemundo)

Natalia sa okrem herectva venuje aj spevu a priam profesionálne zvláda pózovanie pred objektívom fotoaparátu. Dôkazom sú mnohé fotky, ktoré Oreiro zverejňuje na svojom profile na sociálnej sieti Instagram. Tam má viac ako 1,4 milióna followerov, ktorým sa nedávno pochválila s novým účesom. Herečka si totiž pomerne výrazne dala skrátiť dĺžku vlasov. 

„Si tak krásna žena! Mám pocit, že ti pristane úplne všetko,” znie jeden z mnohých ospevných komentárov. „Iné ženy s pribúdajúcimi rokmi starnú. Pri pohľade na teba mám pocit, akoby si takto omladla,” reagoval ďalší z fanúšikov. Čo na jej nový účes hovoríte vy? Páči sa vám?

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu