Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Markíza brutálne poteší Slovákov: Pokračovanie legendárnej telenovely po 20 rokoch!

Hlavné tváre telenovely Skrytá vášeň.
Hlavné tváre telenovely Skrytá vášeň. (Zdroj: Photo © RTI Televisión)

BRATISLAVA - Milovníci telenoviel sa majú na čo tešiť! Ako avizuje samotná Markíza, pre divákov TV Doma si na budúci rok pripravili ozajstnú lahôdku. A to pokračovanie legendárnej telenovely Skrytá vášeň, ktorá sa v našich končinách tešila veľkej priazni.

Bratia Reyesovci, či krásna Norma svojho času spôsobili veľký rozruch aj v našich končinách. Telenovela s názvom Skrytá vášeň vznikla v roku 2003 a stala sa hitom vo viac ako stovke krajín, vrátane Slovenska. 

Že popularita tohto počinu pretrváva aj po rokoch potvrdila pandémia. V roku 2020 sa totiž telenovala Skrytá vášeň zaradila medzi najsledovanejšie seriály na Netflixe v Latinskej Amerike a v Kolumbii a dokonca stala najsledovanejším seriálom na spomínanej platforme. 

To zrejme tvorcov priviedlo k tomu, aby sa po toľkých rokoch pustili do výroby druhej série. Ponuku zahrať si v pokračovaní prijali všetky kľúčové postavy - trojica bratov Reyesovcov, i krásne sestry Elizondové. K nim sa pridá aj nová generácia Reysovcov. 

VIDEO: Trailer k druhej sérii telenovely Skrytá vášeň. 

VIDEO: Úvodná znelka k telenovele Skrytá vášeň 2.

Ako informuje markiza.sk, TV Doma počas budúceho roka ponúkne divákom klasický, legendárny romantický seriál a k nemu v premiére pridá aj pokračovanie Skrytej vášne. Tak čo, tešíte sa?

FOTO: Mario Cimarro, ktorý v telenovele Skrytá vášeň stvárnil Juana Reyesa, miluje Slovenku Bronislavu Gregušovú. Dvojica má spolu dcérku. 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu