Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Sladký Fernando José (56) po rokoch: Potetovaný a odfarbený svalnáč... Čo by na to povedala Rosalinda?

(Zdroj: Televisa S.A. de C.V.)

VENEZUELA - Telenovela Rosalinda patrila v roku 1999 k tým najúspešnejším a aj na Slovensku si k nej každý večer sadalo obrovské množstvo divákov. V tom čase mali hlavné hviezdy okolo tridsiatky... Odvtedy však uplynulo celých 23 rokov a zub času sa podpísal aj na nich. Teda konkrétne sladkého Fernanda Josého by ste dnes už zrejme nespoznali.

Herec Fernando Carrillo mal v čase natáčania 33 rokov a za jeho uhrančivým pohľadom a šibalským úsmevom bláznili ženy po celom svete. Dnes má fešák takmer 60, no pri pohľade naňho by to tipoval len málokto... Zdá sa, že aj v jeho prípade zaúradovala kríza stredného veku a sladký Mexičan zo seba urobil nabúchaného frajera. 

 

 

Od čias Rosalindy zjavne trávil vo fitku veľa času a nejakú tú hodinku pobudol aj v tetovacom salóne. Dnes jeho telo zdobí viacero výrazných tetovaní nielen na hrudníku, ale aj na celej ruke. Navyše si nechal prepichnúť ucho a piercing nosí aj nad perou. Aby toho nebolo málo, vlasy si nechal odfarbiť na platinovú blond.

Celý jeho imidž cool frajera dotvárajú zábery na sociálnych sieťach, kde rád prezentuje svoje namakané telo. Ktovie, čo by na takýto výzor sladkého Fernanda Josého povedala Rosalinda. Tú stvárnila herečka a speváčka Thalía, ktorá sa od čias natáčania vôbec nezmenila a vo veku 51 rokov vyzerá rovnako dobre ako kedysi. 

Viac o téme: RosalindaFernando CarrilloFernando José
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu