Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Inštalatér ako hlavná postava filmového trháka: Nech žije bratské puto!

(Zdroj: SkyShowtime)

Hollywoodsky trhák The Super Mario Bros. Movie bude k dispozícii od 5. novembra exkluzívne na SkyShowtime. V dielku od Aarona Horvatha a Michaela Jelenica sa v hlavných úlohách predstaví Chris Pratt, Charlie Day, Seth Rogen, Jack Black a Anya Taylor-Joy.

Na základe sveta hier Mario od spoločnosti Nintendo pozýva film The Super Mario Bros. Movie divákov do nového, vzrušujúceho sveta v komédii plnej akcie. Nové dobrodružstvo na veľkom plátne uvedie jedného z najslávnejších inštalatérov popkultúry za posledné štyri desaťročia. Pri opravách vodovodného potrubia v podzemí prejdú inštalatéri z Brooklynu Mario (Chris Pratt: Jurassic World a franšíza LEGO Movie) spolu s bratom Luigim (Charles Day: It's Always Sunny in Philadelphia) tajomným potrubím, ktoré ich dopraví do kúzelného nového sveta. Keď ich však niečo rozdelí, Mario sa vydá na úžasnú cestu s cieľom nájsť Luigiho. S pomocou obyvateľa Hubového kráľovstva Toada (Keegan-Michael Key: The Lion King) a mocnej vládkyne Hubového kráľovstva princeznej Peach (Anna-Taylor-Joy: Kráľovnin gambit) nájde Mario svoju vnútornú silu.

The Super Mario Bros. Movie má výnimočne komediálne obsadenie: Jack Black (filmy Jumanji) ako Bowser, Seth Rogen (franšíza Neighbors) ako Donkey Kong, Fred Armisen (Portlandia, Saturday Night Live) ako Cranky Kong, Kevin Michael Richardson (American Dad, Family Guy) ako Kamek a Sebastian Maniscalco (Green Book) ako Spike, plus špeciálny hlasový prejav Charlesa Martineta, ktorý už vyše 30 rokov dabuje postavy Maria a Luigiho v hrách Super Mario. Film režíroval Aaron Horvath a Michael Jelenic (spolupracovali na Teen Titans Go! a Teen Titans Go! To The Movies) podľa scenára Matthewa Fogela (Minions: The Rise of Gru, The LEGO Movie2: The Second Part). Film produkoval zakladateľ a riaditeľ spoločnosti Illumination Chris Meledandri p. g. a a člen rady spoločnosti Nintendo a tvorca Maria Shigeru Miyamoto po šiestich rokoch priateľstva a rozhovorov.

Viac o téme: Chris PrattSkyShowtimeSuper Mario
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu