Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

NAJDOJÍMAVEJŠIA scéna v Dunaji: Peter sa VRÁTIL… Diváci v SLZÁCH!

Zobraziť galériu (10)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA- Na toto všetci čakali! Na začiatku aktuálnej série Dunaj, k vašim službám, rodinu Kučerovcov zasiahla obrovská tragédia. Dozvedeli sa, že ich syn Peter je pravdepodobne mŕtvy. Na konci štvrtej sezóny totiž odletel na výcvik, aby sa mohol stať pilotom anglického letectva a bojovať proti armáde Hitlera. Jeho lietadlo však vraj zostrelili a zostali z neho len trosky...

Táto informácia celú rodinu veľmi zasiahla. A najhoršie to niesla Petrova mama Edita (Zdenka Studenková), ktorá sa zároveň dozvedela aj to, že Peter sa stihol pred odchodom do zahraničia oženiť a za manželku si vzal predavačku Kláru. Všetci boli mimoriadne zdrvení, no postupom času sa s jeho smrťou chtiac-nechtiac zmierili a prijali ju ako fakt. 

NAJDOJÍMAVEJŠIA scéna v Dunaji:
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: TV Markíza)

Klára sa chopila svojho nového priezviska "Kučerová" a postupne začala zasahovať do vedenia obchodného domu Dunaj. Podporu ale našla len vo svojom svokrovi Rudolfovi (Emil Horváth). Edita medzitým začala kuť pikle a manželstvo Kláry a údajne zosnulého Petra chcela anulovať. Rodina napokon zorganizovala komornú poslednú rozlúčku v kostole. 

Väčšinu z Kučerovcov nasrdilo, že sa na pohrebe objavila aj samotná Klára. To však ešte nevedeli, že chvíle plné smútku sa zmenia na obrovskú radosť. Mezdi dverami sa totiž z ničoho nič objavil Peter. Živý a zdravý! Rodina zostala v absolútnom šoku a jeho milovaná Klára sa k nemu so slzami v očiach okamžite rozbehla a vrhla sa do jeho náručiia. 

NAJDOJÍMAVEJŠIA scéna v Dunaji:
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: TV Markíza)

NAJDOJÍMAVEJŠIA scéna v Dunaji:
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: TV Markíza)

Táto emotívna scéna dostala všetkých divákov a pod príspevkom s videom Petrovho návratu sú stovky komentárov. Dojatí boli úplne všetci. „Na toto som čakala! Celé som to preplkakala," napísala nadšená Erika. „Toto bolo neskutočne dojímavé, najlepšia scéna v Dunaji zatiaľ," myslí si Romana. „To bolo DOKONALÉ! Ja som si tak poplakala. Konečne je Peter späť a dúfam, že im šťastie konečne vydrží," napísala zasa pani Zdenka. 

Nuž a ak vám táto scéna náhodou ušla, pozrieť si ju môžete vo videu nižšie! 

Viac o téme: KláraPeterDunaj k vašim službám
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu