Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Radikálna ZMENA IMIDŽU dcéry (15) Bena Afflecka: Dievčenský účes je minulosťou... NA JEŽKA!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Profimedia)

LOS ANGELES - Ben Affleck má z manželstva s hereckou kolegyňou Jennifer Garner tri deti - Violet (18), Seraphinu (15) a Samuela (12). A práve mladšia z dcér aktuálne púta pozornosť svojim vzhľadom. Paparazzi ju totiž nafotili s novým imidžom. Vzdala sa dievčenského účesu a... Dnes je vystrihaná na ježka!

Nikde nie je písané, že žena musí mať zákonite dlhé vlasy a nosiť iba sukne a šaty. Týmto sa zjavne riadi aj prostredné dieťa Jennifer Garner a Bena Afflecka, 15-ročná Seraphina. Prominentná dcéra má oveľa bližšie k chlapčenskému štýlu obliekania, obľubuje voľné nohavice a veľké mikiny, vyhýba sa ružovej a ani doplnky, ktoré volí, nie sú typický dievčenské. 

Aktuálne sa vzdala aj svojho dlhšieho účes. Paparazzi Seraphinu nafotili v týchto dňoch v sprievode mamy, ako čaká na školský autobus. A bolo ťažké ju spoznať. Vlasy, ktoré nosila dlhé po plecia, si totiž nechala úplne zostrihať strojčekom, takzvane "na ježka". Dnes tak viac ako dievča, pripomína svojim imidžom chlapca. Veď pozrite sami! 

Radikálna ZMENA IMIDŽU dcéry
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Jennifer GarnerBen AffleckSeraphina Affleck
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu