Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

ROZCHOD markizáckeho páru: Fanúšikovia jasajú… KONEČNE!

Zobraziť galériu (12)
(Zdroj: Pixabay.com)

BRATISLAVA - Najprv im všetci fandili a teraz... Prišiel rozchod, z ktorého sa takmer všetci tešia! Už takmer od samého začiatku seriálu Mama na prenájom sa diváci nevedeli dočkať momentu, kedy sa dá recepčná Lenka dokopy s Borisom. Napokon k tomu konečne prišlo a fanúšikovia sa z nich nesmierne tešili. Lenže potom sa stalo toto...

Všetko sa obrátilo v momente, kedy mal Boris (Erik Žibek) nehodu. Pre zradvotné problémy musel skončiť aj s prácou na klinike a zostal odkázaný na pomoc svojej partnerky Lenky (Diana Ristová). Kvôli veľkým bolestiam však musel brať lieky, no a keďže mu dostatočne nepomáhali, tajne si zvyšoval dávky a stal sa od nich závislý. 

ROZCHOD markizáckeho páru: Fanúšikovia
Zobraziť galériu (12)
 (Zdroj: TV Markíza)

Jeho milujúca partnerka sa po celý čas veľmi snažila, aby spoločne túto situáciu ustáli. Lenže Boris začal byť čoraz nervóznejší a napokon aj agresívny. Už vtedy sa diváci dožadovali, aby ich romantickú linku tvorcovia ukončili a ich vzťah skončil rozchodom. Postava Borisa sa im totižto absolútne zhnusila. 

ROZCHOD markizáckeho páru: Fanúšikovia
Zobraziť galériu (12)
 (Zdroj: TV Markíza)

„Začal sa mi totálne protiviť," „Odkedy je on PN, táto dvojica mi neskutočne lezie na nervy," či „Bože, už sa na to nedá pozerať, ukončite to medzi nimi," hromžili diváci v diskusiách. No a zdá sa, že ich priania boli vypočuté. V seriáli totiž skutočne prišlo k rozchodu. 

Nastalo tak v momente, kedy Lenka Borisove lieky zobrala. On to absolútne nezvládol, dostal nervy, napadol ju a lieky sa jej snažil vytrhnúť. Pre nešťastnú recepčnú to už bol absolútny vrchol a rozhodla sa, že sa s Borisom rozíde. Viac uvidíte vo videu nižšie! 

Viac o téme: LenkaBorisRozchodMama na prenájom
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu