Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Nová posila v relácii RTVS: Niektorí Slováci ju zbožňujú, iní nemusia!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: rtvs)

BRATISLAVA - Nech už patríte do ktoréhokoľvek tábora, isté, že komičke Simone First momentálne ide karta. V súkromí prežíva tie najkrajšie chvíle a na nedostatok pracovných ponúk sa rozhodne nemôže sťažovať. Najnovšie ju budete môcť vídať aj v relácii RTVS - Hit roka.

Simona Salátová sa už istý čas predstavuje ako Simona First. V polovici decembra sa totiž vydala za komika Teodora Firsta, ktorý je verejnosti známy ako Joe Trendy. Spoločne sa starajú o jej syna Damiána a ich štvornohého miláčika Billiona. 

Komičke sa však ozaj darí a v pracovnej oblasti. Okrem toho, že s vlastnými stand-up vystúpeniami chodí po Slovensku a Čechách, majú s manželom vlastnú rozhlasovú reláciu zameranú na vzťahy, nedávno napísala knihu pre deti a objavuje sa aj v rôznych televíznych reláciách. 

Nedávno prijala ponuku sadnúť si za glosátorský pultík v relácii Hit roka. Tam zo známych žien striedajú zväčša Adela Vinczeová, Zuzana Kubovčíková Šebová, či Zdena Studenková. Ako to Simone išlo, si budete môcť pozrieť už dnes večer o 20:30 na Jednotke. Po jej boku sa predstavia už ostrieľaný Michal Kubovčík a trojicu uzatvára Mário Kuly Kollár. Spoločne s moderátorom Jánom Žgravčákom sa pozrú na roky 1971, 1980 a 1981.

Nová posila v relácii
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: RTVS)

Nová posila v relácii
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: RTVS)

Glosátorskú premiéru Simony First v relácii Hit roka si môžete pozrieť už dnes večer o 20:30 na Jednotke.

VIDEO: Rozhovor s novou glosátorkou relácie Hit roka - Simonou Firts. 

Nová posila v relácii RTVS: Niektorí Slováci ju zbožňujú, iní nemusia! (Zdroj: RTVS)

Viac o téme: Hit rokaSimona First
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu