Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Dunaj začal divákov VYTÁČAŤ: TOTO im prekáža... Už s tým niečo urobte!

Zobraziť galériu (8)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Seriál Dunaj, k vašim službám sa teší obrovskej diváckej popularite. Aktuálne sa vysiela už jeho piata séria a stále valcuje sledovanosť konkurenčných projektov. Aj tak sa však našlo niečo, čo už začalo fanúšikom mimoriadne prekážať...

Jedným z najvýraznejších momentov v aktuálnej dejovej linke sú scény medzi odporným Holubcom (Filip Tůma ) a jeho manželkou Lenou (Janka Kovalčíková). Tej na konci minulej série sľúbil, že jej urobí zo života peklo a aj to dodržal. Lenu nechal zavrieť na psychiatrii a aj on sám ju dopoval liekmi, pre ktoré o sebe ani nevedela. 

Nuž a problémy robí všetkým naokolo. Počas minulých sérií už stihol zavariť v podstate každému a ľudia si začali všímať, že jemu sa zlo, ktoré sám spôsobuje, akosi vyhýba. Fanúšikovia začali vo veľkom písať o tom, že im začína liezť hore krkom to, že mu všetko prejde. 

Dunaj začal divákov VYTÁČAŤ:
Zobraziť galériu (8)

„Už aj jeho postave by scenáristi mohli napísať nejakú zlú vec. Nie že len on robí zle," „Presne. Tiež stále čakám, ako sa zvrtne jeho osud," diskutujú diváci. „Už sa nejdem pozerať, nie je možné, aby Holubec bol vždy a pred každým o krok vpred. Už mi tak vadí, že je to neznesiteľné sa na neho pozerať," hromžil ďalší divák, no a podobného názoru ako oni sú aj mnohí ďalší. 

A aký je váš názor? Tiež by ste prijali, keby sa karta konečne obrátila a Holubec si vytrpel to, čo spôsobuje? 

Dunaj začal divákov VYTÁČAŤ:
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: TV Markíza)

Viac o téme: Filip TůmaDunaj k vašim službám
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu